reklama

Ciąża po 40

Misiu - kochana zagladam, ale na ogól czas na to mam około tej godziny co teraz... nie bede sie biła z chłopami o laptopa, a ostatnio zabawiałam się w sekretarkę. Eks mojego męża złożyła pozew o podniesienie alimentów i musiałam dla naszego prawnika przygotować cały pakiet papierów i oczywiście wysłać (z tym, że część najpierw do tłumaczenia oczywiście), jak nie urok, to przemarsz wojsk Radzieckich normalnie...

reklama
Witam się :-D
Walczymy od samego rana, bo pannica ma dziś kiepski humor i nie daje żyć. Mam cichą nadzieję, że zaśnie i obudzi się w lepszym nastroju.... jakoś sobie nie wyobrażam całego dnia wśród zrzędzenia, marudzenia i dochodzenia swych praw przy pomocy wrzasku :baffled: Tym bardziej, że przyzwyczaiła mnie do swej grzeczności i uśmiechów na buziaku.
Ech... w minorowym natsroju na kawę spraszam...

hej,
u nas noc idealna Mia przespala 10.5 h bez jedzenia...poszla spac przed 20 a na cacy wstala o 8. gdyby nie to ze patryk wstal z moja mama przed jej praca po 6 to blobty idealnie...ale wygonilam na bajke i spalam dalej.

Hejka!
U nas pobudka o 4 i Patrycja stwierdziła, że chyba nie będzie już spała bo i po co, wzięłam ja do nas na wyro, kotłowała się ze 40 minut, po czym rozwyła, zatkałam cycem dzioba i pospaliśmy jeszcze do 6, ale takie spanie to nie spanie...tak więc bez rewelacji, teraz ucina sobie drzemkę, a my się zbieramy obejrzeć jaką kuchnię zaprojektował nam pan meblarz-kuchenny;-)
Fryzura mi się widzi, bo nic mi do oczu nie leci, a to mnie ostatnio wyprowadzało z równowagi, mam jakieś śliskie włosy, wiecznie mi sie ze spinek wyślizgiwały, łaskotały, widok zasłaniały, a teraz git:-D mężu sie podoba więc może być:-)
Mój pierworodny dziś kończy 20 lat:-D

No i póki co tylko ta jedna górna dwójka wylazła, reszta nadal buzuje tuż pod skórą, oczywiście, że wszystkie ostatnie nocne ekscesy to wina tych zębów, wiesz sama misia ile to przebijnie trwa, już Ci się wydaje, że to lada dzień, a mijaja tygodnie:no: Pewnie punkt kulminacyjny będzie w Bieszczadach, bo w piątek wyjeżdżamy i wyproszą nas z pensjonaciku nazajutrz:-D:-D

Majuska to gratki dla pierworodnego:-)i fajnie,że fryzurek się podoba nie tylko właścicielce i że zęby zębują:tak:.U nas jako tako czyli po japońsku.Wyspałyśmy się z rana wielki kupal teraz śpi więc chwilę piszę potem pójdę do ogrodu.Buziam wszystkie ciocie i ich dzieciątka te w brzusiach też:tak:

Majuśka grunt to czuć się dobrze w nowej fryzurze:))) Kupcie stopery do uszu dla wszystkich gości w pensjonacie to Was nie wyproszą :tak::)))
Biedronka sobie drzemie, nie jest to sen idealny ale coś męczy ją brzuszek. Poza tym podczas jedzenie dziwnie się zachowuje, zupełnie jakby mleko przestało jej smakować i zjada z łaską. Mogę snuć przypuszczenia, że to wprowadzenie jabłuszka daje taki efekt i niestety dziecko musi zmusić do innej pracy swój układ trawienny. Tyle dobrego że nie wrzeszczy i nie zrzędzi :)))

Cześć,

Nie piszę bo nie chcę się żalić i marudzić.

Generalnie wkurza mnie moje małżeństwo, moja bezsilność wobec sytuacji w której jestem, i w ogóle mam ochotę na zmiany.

Zoyka kobieta zmienną jest jak stwierdził poeta.A na poważnie przytulam i uszy do góry jak chcesz pomarudź każda z nas przecież wie,że czasem zamiast różowo jest szaro i buro.A ja jeszcze3 w chacie bo muszę gotować

Majuska pochwal sue kuchnia bo to kolejna decyzja przed jtora bede stala niefpugo i nie powiem ze juz mam stres i wiem ze bedziemy sie o to bic z mm;-)
a zebuchy wyjda i Patka bedzie grzeczna. przed tymi akcjami porannymi do ktorej.sypiala...za mlodu?;-)

Zoyka btwa...sama wiesz ze ja wiem;-)

reklama
Ja mam chyba dość dnia dzisiejszego, nie jest sympatyczny z paru względów mniej lub bardziej osobistych. Chciałabym być we Wrocławiu blisko chłopiny żebym miała z kim pogadać zamiast siedzieć i martwić się samemu i w ciszy.
Wandzia jest spokojniejsza, ale daleko jej do ideału. Może popołudnie będzie lepsze...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry