Hejka wieczornie:-)
Asiu fajnie, że piszesz cos wreszcie

Dobrego samopoczucia Ci życzę:-)
Kłaczku a poleż i poodpoczywaj sobie wreszcie, nie ma mowy nawet że coś złego się dzieje, pamiętaj, nie ulegaj tym myślom, każda ciąża jest inna, to, że miałas plamienia i skończyły sie poronieniem to jeszcze nic nie znaczy, pamiętasz, że Ania nasza tez miała plamienia jak sobie jakieś komody dźwigała, czy coś w tym stylu;-)...czasem może to po prostu spowodowane rozrastaniem macicy, jesteśmy tu wszystkie tylko dobrej mysli
Zoyka po pierwsze nie pozwalaj sama sobie denerwować się na chłopa i rób co w Twojej mocy w chwilach tego największego wqrwienia, żeby jednak odwracać swoją uwagę i nie wgłębiać się w złość, żałość, rozpamiętywanie. Skupiaj się na tym co Ci sprawia przyjemność, włącz ulubiony kawałek, powspominaj jakies fajne chwile, zadzwoń do kogoś z kim lubisz gadać, no nie wiem , wymyśl sama co lubisz bardzo i temu sie poświęć, nie rozpamiętuj kłótni. ja to często biore psa i ide się przejśc, wracam zwykle odmieniona, czasem po prostu pogapie sie na przeganiane wiatrem chmury i juz mi jest lepiej

Spróbuj , to pomaga. Po prostu myśl tylko o sobie i tym żeby Ci było przyjemnie, w końcu nie tylko z Jarka składa się Twoje życie co nie? Dbaj o siebie:-) A co do tego drugiego tematu - czyli akcje byłej żony...cóż cięzko jest..niech Jarek walczy, nie wiem czy to Was pocieszy, ale dzieci rosną, szybko rosną, widzą bardzo dużo, o wiele więcej niż się tej matce wydaje, przyjdzie dzień , że nie zatrzyma ich przy sobie żadną siłą. Ja widzę jak to u mnie sie stało , niby taki kochany tatus był , a teraz dzieci potrafią ocenić bardzo obiektywnie całośc relacji i po prostu nie raz użył stwierdzenia, że jest psychiczny itp.
Aniu ta kiecuszka śliczna, taka prosta , a ma w sobie coś. Te śpiocho-rajtki to rzeczywiście do bani, zwykłe takie;-)
Gorąco strasznie!!
Pakuje cośkolwiek, bo jutro rano w Bieszczadki wyruszajem, Paćka strasznie grzeczna i kochana cały dzień, pobudki jednak o 5 są...co zrobić..trzeba kochać
Dziś po południu moja kumpela urodziła córeczkę Hanię, 3,5 kg, fajna dziołcha, cieszą się strasznie, a ja im troche zazdroszczę tego szczęścia, to takie fajne emocje:-)
Ollena dopatrzyłam teraz fotki Mii

)) Tradycyjnia mój chłop siedzący obok skomentował: o jest ta łobuziara

)))