reklama

Ciąża po 40

To ja jeszcze się "meldnę" z rana :-D
Katrina no, no słuszne porcje Kubulo wciąga, moja Paćka czasem nie zmieści 180 ml mlesia:-D, no ale to chyba dobrze, nie masz zmartwienia, że niejadek:tak:
Misiu my od lat jeździmy do Wetliny, uwielbiam tą miejscowość, jak wrócimy to wkleję jakiś album i napiszę Ci cos więcej jak tam Boże Narodzenie wygląda, o ile da się tam dojechać wtedy:-p:-D

Do zobaczenia dziewczynki w poniedziałek :-)( no chyba, że Paćka rozniesie pensjonacik to wcześniej:-p:szok::-D )

Kłaczku jak tam??????

reklama
Dzień dobry,
u nas burza i zrywa co chwilę internet więc mam drobne problemy z połaczeniem się ze światem.
Zoyka co może popsuć nastrój? tylko kasa... raz jest, raz jej nie ma... wolałabym abym była jednak w dużych ilościach :)))
Ta sukienka jest jakby ciut za różowa jak na moje wymagania:)))) Lekko zakłuło mnie po oczach :)))
Majuśka wypoczywaj, Paćka na pewno będzie aniołem w nowym otoczeniu.
Kłaczek wzywamy Cię...
Basiu melduj się z okazji piątku!

Dzień dobry :)

Siedzę w pracy , ale chyba dzisiaj nic nie zrobię ;-)nie mogę się skupić w sumie już przez cały ten tydzień, dobrze że mam taką pracę w której można czasem "pościemniać". Jutro na 9.40 do Katowic na prenatalne ufff, .. stresik jest.
Jak tak patrzę na słodkie buźki Waszych dzieciaczków, to wierzę że się uda i chciałabym już mieć poza sobą te badania i poród :-)
Czekamy na wieści od Kłaczka , pewnie już u lekarza.
Od dwóch dni wypijam słabą kawkę rozpuszczalską z mlekiem..po długim miesiącu, kiedy nie mogłam nawet znieść jej zapachu.. czyli jest dobrze chyba;-)
Pewnie wszystkie miałyście badania prenatalne, a jak z amniopunkcją ?

Witam :)

Jestem totalnie wyspana. Jarek siedział przy serwerze do 3 a mnie wygonił po 23 spać. Spaliśmy do 8 :szok:

Dzisiaj jedziemy do pewnej Pani fotograf której J wyposaża studio fotograficzne. Zabiera nas ze sobą. Hmm... moze uda się zrobić Julii jakieś profesjonalne foto ?

U nas niebo zachmurzone ale ciepło.

Aniu - kasa, kasa ,kasa. U ans tez walką o nią. Niby zarabiamy a ciągle brakuje . Stałych opłat sporo, potrzeby rosną i problemów tez co niemiara. Gdybym zaczęła myśleć o tym wszystkim to tylko sznur...

Na 11 mamy być gotowe. Jeśli Jula mi teraz zaśnie to się wyrobię. NA razie jęczy w foteliku.

kłaczku czekamy na info ? I trzymam kciuki za Was.

Katrina, Anka , Dziewczyny - z tego co ja opisuję i z Waszych doświadczeń z byłymi zonami wynika z,e kobiety sa okropne. Sa matkami a jednak wykorzystują dzieci , manipulują nimi. Przecież to nigdy nei wychodzi dla psychiki dziecka an dobre. Sama jestem z rozbitej rodziny (rodzice się rozwiedli gdy miałam 7 lat) i wiem, jak to miało wypływ na mnie, na moje relacje z mężczyznami. Przez to,ze tak się potoczyło małżeństwo moich rodziców sama miałam parobem z facetami i podejściem do zakładania rodziny. Kontakty z ojcem odzyskałam praktycznie dopiero po 30 roku życia. Ojciec mi teraz to tłumaczy, ze mnie nei olewał tylko po prostu nie umiał i nie chciał przebijać sie przez mur manipulacji mojej mamy, która podobno utrudniała kontakty moje z nim. To skomplikowane. Matka to jedno ale ojciec mógł inaczej te nasze relacje zbudować.

Trudno mi to pojąc. J rozwiódł się zanim go poznałam. Powodem nie była inna kobieta. To ona wyprowadziła się z dziećmi gdy on zapierdzielał na rodzinę w UK i wił gniazdko na ich ściągniecie.Dlaczego więc jego była jest taka złośliwa w stosunku do Julki i dlaczego krzywdzi swoje dzieci. Przecież je kocha i chce ich dobra. Głupie to...

znalezione Zobacz załącznik 487692

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie niewyspana... OD 2 dni mimo zmeczenia zasnac nie moge, do tegoi ciagle mdlosci i oslabienie, wszystko skutek tego antybiotyku...mam zamiar zaprzestac lykac bo sie wykoncze. A Patryk zrobil matce na zlosc i wstal o 6, nic nie widze, kreci mi sie w glowie i zbiera mi sie na wymioty. Wywalic go czy sie meczyc?

Dzieki za komplementy dot. Mii :-)

Aniu biedronke wypatrzylam juz w ciazy i wzdychalam do niej, ale bylam pewna, ze chlopak wiec nie kupowalam. Zaraz jednak po porodzie pognalam do sklepu;-)) Do tego jest czapeczka z czujkami, juz ja w niej widzialyscie:-)

Majuska Packa cudna a ostatnie zdjecia wspalaniale :-)) A mezowi podziekuj za KOMPLEMENT :P ciekawe czy w przyszlosci jego slowa sprawdza sie w 100% ;-) Oby tylko takiego nocnego lobuzerstwa po Waszej Patrycji nie przejela bo sie nie zgadzam ;P Jak narazie spi od 20 do 8-9 i niech tak zostanie;-) MIlego weekendu!!

Klaczku jak tam?

Katrina 180 Kubus wciaga juz?!?! O matko z corkom! Moja jak zje wieczorem 150 czasami to robie wielkie oczy ale 180 co 3h? Moja je 100-120 co 4;-)
Nie moge powiedziec, ze chlopcy tak maja bo Patryk 180 jadl jak mial rok ;-)

Ostatnia edycja:
Zoyka bo baby są okropne! i to każda z nas ma diabła który siedzi jej za skórą i czasami wyskakuje w różnych momentach życia. Kobiety są wredne, złosliwe, zazdrosne, intrygantki. I nie ma co się obrażać... to leży w naszej naturze. To jest zasada: ja nie mam to ty też nie będziesz miał. 17 lat temu po rozwodzie uznałam, że dziecko nic nie jest winne. Owszem żarłam się z eksiem o pieniądze ale kontakt z Maciejem miał nieograniczony. Widywał się z synem kilka razy w tygodniu, zabierał na wakacje, wycieczki, świeta. To dało dobry efekt i dziś Maciej pracuje w firmie ojca, związany jest z jego dziecmi z drugiego małżeństwa - za to macochy nienawidzi serdecznie za gnębienie go gdy był małym chłopcem.

Z tego pospiechu podczas burzy nie pisałam Wam jak dzis miałam atak serca w nocy związany z Wandzią. Obudziła się o jakiejś dzikiej porze 3.30 więc doszłam do wniosku że na karmienie za wcześnie i dałam jej smoczek do buziaka. Za chwilę ryk, histeria i płacz nie do opisania. Zerwałam się z łóżka i dziecko na ręce, było ciemno i kompletnie nic nie widac. Smoczek zawsze ją uspokaja więc zaczęłam szukać i wtedy szok. Wsadziła sobie smoczek w poprzek buzi, zaklinował się plastikową częścią między dziąsłami i nie chciał wyjśc. Buzia otwarta, smoczek tam tkwi a ja dostałam palpitacji. Na siłę wsadziłam dwa palce z boku i rozciągnęłam szczęki ile się dało żeby wyjąc smoka. Bałam się, że połamię jej szczękę i ją poranię ale nie było innego wyjścia. Powolutku przekręciłam w buziaku smoka i wyjęłam jakoś. Potem nakarmiłam, utuliłam i zasnęła cichutko. Napisałam już skargę do aventu, bo to jest niedopuszczalne a przecież mają certyfikaty na swoje produkty.

Aniu szok! JA sobie nie moge wyobrazic jak ten smoczek tam siedzial ale myslisz, ze to akurat Aventu wina? Mysle, ze kazdy inny smoczek moglby tak samo... myle sie? Tez mamy Avent i to tylko jeden jedyny najukochanszy bo reszta Aventow jest bee..

Zoyka mialam Ci napisac odnosnie sukienki...uwielbiam tego typu rozowosci ;-)) Ale moze dlatego, ze dlugo marzylam o corce i w ogole stracilam wszelakie nadzieje na jej posiadanie choc reszta kolorow i wzoworw dla dziewczynek tez mnie podnieca;-)
A poza tym zakochalam sie w tym Little Layette | Facebook
i tym Little Layette | Facebook i kilku innych tego typu i nie omieszkalam zakupic ;-)

Ollena u nas też avent ukochany:no: ale to wina kształtu smoczka, jak masz to kojarzysz że ta plastikowa częśc przypomina jakby ósemkę, jakby był owalny bez tego wklęśnięcia to by się do buziaka nie zmieścił. A Wanda włożyła go poziomo a potem przekręciła i wklęsłe się zaklinowało.
Szukam smoczka innej firmy o podobnym kształcie części do ssania... i innej budowie, bo mam traumę teraz :no:

Witam! Przyznam się, że pozwoliłam sobie zajrzeć do Was bo z niecierpliwością oczekuję na wieści od Kłaczka :) A tu Kłaczka spotkam na pewno :)

Śliczne macie dzieciątka i bardzo Wam gratuluję! Zajrzałam też na aminopunkcję i... ehhh.... szkoda słów!
Aniu_d śledziłam Twoją historię i muszę Ci powiedzieć, że jesteś bardzo dzielną osobą! A z mojej strony masz pełen podziw oraz szacunek...

I czytam, ze szykujecie się do chrzcin Maluchów. :) Ja prowadzę Galerię Zaproszeń, w wolnej chwili zerknijcie, moze cos sie spodoba :) Będą rabaty :)

www.galeriazaproszen.com3.pl

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry