Kłaczku - brak mi słów... strasznie mi przykro
Ollena - Kuba wciąga po 180 ml co 3 godz. od jakichś 3 tygodni, nie zaczął teraz. Powiem więcej teraz jakby ciut mniej wypija, tzn. w nocy na ogól po 180ml, ale w dzień raz wypije 120ml, raz 160ml, czasami 140, a czasem całe 180ml - widocznie zależy to od tego jak bardzo jest głodny.
Majuska - z jednej strony ciesze się, że nie jest niejadkiem, ale z drugiej troszkę się o niego bałam zwłaszcza na początku, bo brzuszek taki malutki, a on tyle w siebie wlewał. Ale widocznie było mu tyle potrzebne.
Jest duży, ale waga przyrasta proporcjonalnie ze wzrostem - a to cieszy.
Zoyka - ja nie jestem z rozbitej rodziny (na szczęście), jeśli chodzi o rodziców, ale moja pierwsza rodzina niestety też sie rozpadła. Jednak nigdy nie utrudniałam kontaktów córki z ojcem i dziadkami z ojca strony. Fakt, że Magda miała wtedy jakieś 13 lat - stwierdziłam, że jak nie będzie chciała się widywać, to ma być jej decyzja.
Zresztą ja z byłym rozstalismy się w zgodzie i tez utrzymywaliśmy ze sobą kontakt jeszcze przez jakiś czas, zresztą jakbym potrzebowała się z nim teraz skontaktować to też nie byłoby problemu. On ma swoja nową rodzinę, ja swoją - ale mamy wspólne dziecko (już dorosłe i tego nikt i nic nie zmieni).