Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzieki temu spotkam się popołudniu ze swoim rodzeństwem przyrodnim :-) a w niedziele dam się zaprosić na sushi z okazji swych 46 urodzin
.
ale nie mam zielonego pojęcia gdzie
mamy tylko jeden komplet jakoś od 12 kat idziemy po komplet nr 2 i dojść nie możemy.
Lubię makijaż naturalny, podkreślający a ten zabiera dość dużo czasu zwłaszcza jak sie ma 46 lat. Z drugiej strony lubie wszelkie nowinki kosmetyczne - kolorówkę. Ale od lat mam taką samą bazę tylko dorzucam jakiś kolor na oko, pomadkę.

Zdjęcie nr1 Amelia z matką chrzestną po której ma swoje drugie imię Urszula nr2 to po chrzcie ksiądz nam pogratulował i wręczył dziecku pamiątkę nr 3 Chrzest no i nr 4 cyt rola rodziców chrzestnych " głównie chodzi o sytuację wsparcia duchowego i prezentowania godnych do naśladowania zasad moralnych."
no i że nie w sukni białej w stylu beza
powiedziałam w krótkich żółnierskich słowach gdzie może sobie ten koncert zyczeń wsadzić no i jeszcze kolacja a nie wesele na milion osób