reklama

Ciąża po 40

reklama
Kłaczek przykro mi bardzo ale na Hong Kong masz szansę największą :-D ja natomiast dzięki dziecięciu odkryłam że mamy stół made in italy :-D no ale stół ma 13-14 lat i pewno dlatego.
AUUUUUUUUUUUUUUUUUU Majuska ale Wam zazdraszczam :-D nie mogę sie nagapić na bieszczady a foty prześmieszne :-) i nie wiem do kogo Paćka podobna ale ten szelmowski wzrok :-D
Majuska a uwierzysz że Kubutek za 11 dni roczek skończy ??
A Wetlinkę "znam". Ostatnio z taką lekarką się zgadałyśmy i ona właśnie poleciła ten pensjonacik.

Ostatnia edycja:
Majuśka... obejrzałam ze dwa razy . Rewela :) Paćka raczej ucieszona i widać ze frajdę miała. Psa wzięliście. Kurczę - to naprawdę fajne. że Ten Twój zgolił włosy - szok :)

a moja 5 i 2 tygodnie ? Jeszcze niedawno tu marudziłam ze ledwo łażę i pamiętam jak Wam zazdrościłam ze już macie dzieci przy sobie :)

Witam wieczornie.Kłaczku no to super ,że ogródek Ci spasował.Co do stołu myślę,że jeden pokój można zrobić w klasyku i będzie odskocznią od sielsko-anielskości.Ja też jeden pokój mam na nowoczesno ,a resztę w meblach po dziadkach i pradziadkach bo to solidne i ładne meble i z historią..Majuska album śliczny ja w okolicach co rok jako dziecko spędzałam wakacje moi dziadkowie na pogórzu bieszczadzkim kupili dom były psy były konie ale to było dawno temu cudne wspomnienia mam z tamtych lat.Ollena przykro jak ginie kasa:-(

Misia Wetlinka stoi obok legendarnej Bazy Ludzi z Mgły w której to "ciocia" Majuska jeszcze 2 lata temu brylowała na środku po 9 browarach na imprezach:-D:-D o dziwo nie tęsknilam teraz za tym, no cóż priorytety sie pozmieniały:-D
Zoyka mój zgolił włosy bo jego firma się "posypała" i musi szukać nowej pracy..z łysą pałą powinno byc łatwiej:tak:..no i nie powiem, o wiele bardziej lubię go takiego:tak:

Dziewczyny przepiękny film o Biesach, obejrzyjcie, to jest coś niesamowietgo wyleźć na te połoniny i tam posiedzieć..ech...tęsknię....
Bieszczady w 38 godzin - Wideo - Poznaj Polskę w Onet.pl

oj Majuska :-) ależ mi ochoty narobiłaś, ale ja za leniwa jestem na takie eskapady no i Kuba nie usiedzi na miejscu przez dłuższą chwile - jakoś nie widzę go w nosidle. I tak Paćkę podziwiam.
Byliśmy w Bieszczadach 5 lat temu ? no może 4 i jakoś nam się nie składa, żeby tam pojechac teraz :-( a też mi się chce.

No to ten nasz wynalazek (teraz już dwoje się huśta) 100_0804.jpgPrzy mocniejszym huśtnięciu dzieciaki mają miły powiew.A myszka miki ma smakowite kończyny:tak:

Misia jeżeli myślisz, że Paćka usiedzi przez chwilę w jednym miejscu to jesteś w wielkim błędzie...było troche gimnastyki niestety..na szczęście sucz, która zwykle daje nam popalić, była na tym wyjeździe idealnie grzeczna ( no ..tylko jedno małe rzyganko w drodze do Wetliny:-D ), chyba wiedziała, że nie wytrzymamy gdyby jeszcze ona dawała czadu..zwierzęta są jednak bardzo mądre:tak:

Majuska - fotki super!!! Zazdroszczę wypadu i odskoczni od codzienności.

Zoyka - ja też dopiero co sie przeterminowywałam, a Kuba 2 miesiące właśnie skończył i kiedy to minęło??????

Kłaczek - ale macie fajowsko, co prawda to skarbonka bez dna, ale swoje "cztery ściany" więc fajna skarbonka. Życzę szybkiego przeprowadzanka i sprawnego rozpakowywanka.

reklama
Gdzie wszyscy?? Wstawać:-D
My na nogach od piątej oczywiście:no: Ta nieszczęsna plejada górnych zębów wciąż wychodzi, od czasów przebicia się jednej dwójki nie wyszło nic nowego, a wszystko jest tuż tuż, były pobudki koło północy, ale Nurofen załatwiał sprawę:tak:
Ochłodziło sie trochę...oczywiście na budowe jedziemy zaraz...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry