71barbara
Fanka BB :)
No dziewczyny, Kota przepiękna i zresztą Adidas też. Ja chcę kooooota, buuuuuuu...
Byłąm u sąsiadki okropnie długo, potem zakupy a potem... spanie
Tak, tak, zmorzyło mnie a poza tym rozbolała mnie głowa. Niestety nie przeszło 
Alex, dzięki za przepisy, muszę odpisać, bo potem gdzieś zaginą w czeluściach wątku
Dziewczynki widziałam
Maleństwo urodziło się niecałe dwa tygodnie temu, w niedzielę, a już po dwóch dniach były w domu. Mama ma pogryzione sutki, więc używa specjalnych nakładek (fajny patent
) a poza malutką ma jeszcze dwóch łobuzów, dwu- i czterolatka, przy czym ten starszy chodzi na trochę do przedszkola. Mała miała 3700 a wczoraj czy przedwczoraj miała już 4000, rośnie zdrowo. Rozgląda się już bardzo, czasami miałam wrażenie (oczywiście mylne
) że zaraz główkę podniesie. Prawie nie płacze, dużo śpi (jak to niemowlak
) No i niedługo już ja i my wszystkie będziemy mieć takie maleństwa 
Dziewczyny, ja Wam pokażę Żabencję (kiedyś dawno pokazywałam, ale dołączyły nowe dziewczyny
) A Wy spróbujcie wstawić fotki swoich ulubieńców.

Zaznaczam, że ona na to łóżko ledwie wchodzi, czasem się to nawet nie udaje (ma 13 lat i reumatyzm) No ale jak już wlezie to ma raj...
Miłego popołudnia

Edit: Misiu, odbijesz sobie po urodzeniu, będzie dobrze
Byłąm u sąsiadki okropnie długo, potem zakupy a potem... spanie
Alex, dzięki za przepisy, muszę odpisać, bo potem gdzieś zaginą w czeluściach wątku
Dziewczynki widziałam
Dziewczyny, ja Wam pokażę Żabencję (kiedyś dawno pokazywałam, ale dołączyły nowe dziewczyny

Zaznaczam, że ona na to łóżko ledwie wchodzi, czasem się to nawet nie udaje (ma 13 lat i reumatyzm) No ale jak już wlezie to ma raj...
Miłego popołudnia
Edit: Misiu, odbijesz sobie po urodzeniu, będzie dobrze