Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Może skok w kolejna fazę rozwoju, a może takie męskie fochy ?
no chyba, że jakieś świstaki znajdziesz bo słyszałam, że one też pestkują ...
Generalnie mam poukladane w spizarni, w kuchni popakowane do szafek co sie dalo. Bida z tymi szafkami - 2 dolne i 2 gorne, przy czym w gornych siegam do drugiej polki od dolu i tylko po brzegu bo sa pod samym sufitem. Bez drabinki nie ruszy. Dobrze ze jest ta spizarnia - malusia bo malusia, ale zarcie wszelakie tam mozna trzymac. Oblookalam meblowe pozostalosci - krzesla sie sypia, ale stabilne sa jeszcze, stol-koszmarek senny, tylez paskudny co jeszcze sprawny. Mebloscianka kanal jak dla mnie - po ch.. mi kredensik, jak ja nie mam gdzie ciuchow pochowac? Szkla z reszta nie mam tez - u nas sie tak pije ze dotad nie bylo jakos potrzebne. Stolik-lawe mamy, sofe tez - nie jest zle. Sypialnie do zrobienia od zera, z wyjatkiem loza-kopulodromu, bo to jest po prostu absolutnie boskie. Meble w kuchni tez trzeba bedzie wymienic, kuchnie przeorganizowac, "upojemnic" bo te 4 szafeczki to smiech na sali.
...najlepszej mamuśce cierpliwość kiedyś się kończy
???
...ja bym chyba założyła jakiś delikatny szlaban na "wyro"
, a co! Pomysł z nianią , czy też priv-żłobkiem popieram
co do reszty - na pewno dasz radę, kto jak nie TY

Z "zona wariata od trajki nr3" tez chwile pogadalismy, ona z kolei Karola bardzo kokietowala, tez babka 50+-60, wiec z tego co widze same takie ludzie w wieku nieco podtatusialym. Dzieci nie stwierdzono, choc na ulicy czasem slychac pokrzykiwania bachorni kulajacej sie na rowerach lub chulajnogach. Sasiad nam powiedzial ze wokol albo normalni ludzie, albo benefociarze - tych drugich nalezy sie wystrzegac bo to sepy i zawsze czegos od czlowieka chca, ale on pokarze ktorzy to sa.