Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, kochał tę kobietę całym serduszkiem a ona kochała wszystkie dzieci wokól niej. Oddanie dziecka do żłobka nie jest objawem braku matczynej miłości. Poza tym dziwię się... żłobek nie! opiekunka nie! to co ma być??? smycz wokół stopy i przywiązanie do klamki żebyś Ty mogła pracować? to chyba mniej humanitarne niż dobra opieka nad Julką. 

..albo idź tylko tak, żeby mnie nawet smród nie zaleciał, bo wtedy Twoje życie juz nigdy nie będzie takie fajne jak do tej pory..itp. itd. no i totalny luz, w końcu jak coś to Ty tez możesz pójść do kolegi, co nie? ...to nie jest takie hop-siup, że oni tak będa leciec do tych koleżanek, przecież chyba jakieś uczucia jednak mają i zdają sobie sprawę, że chyba łatwiej dogadać się z własną żoną i jakoś unormować relacje , niż pójść do koleżanki i spaprać wszystko co do tej pory razem z żoną się osiągnęło...a z drugiej strony gdyby mój facet rzeczywiście tak szybciutko poleciał do tej przysłowiowej koleżanki to znaczyłoby tylko tyle dla mnie, że jest zwykłym smieciem i pożegnałabym się z nim raczej bez żalu. No ale u mnie to lata doskonalenia się w zołzowatości

( żartuję, ja tak po prostu myślę więc tak się zachowuję ) No i tak jak piszecie..to nie o to chodzi, że ze złośliwości do wyra nie pójdę, tylko właśnie o atmosferę, o porozumienie, o dobre samopoczucie.... 

i że będziemy po nich sprzątać
.Nie wiem jak do 12 września wytrzymam więc się nie gniewajcie ,że nie doczytuję i będę mało na bb bo gotować i sprzątać i zajmować się Amelianką w podrzutach Boryskiem i czasu brak.Teraz pojechali do jej rodziców więc po ogarnięciu mieszkania i uśpieniu Amelianki usiadłam do kompa.No i do tego ten jej skok z uśmiechu we wrzask i tak całe dnie z przerwami na jedzonko i krótkie drzemki.
.W tym roku jakoś jeszcze przeżyję z tym żywieniem bo młodzi i chcą coś zaoszczędzić by się do kończ pomeblować ale ze sprzątaniem to w końcu coś powiem tzn Adamowi kazałam wczoraj pomyć podłogi ale oni jak się to mówi gdzie się zesr . tam zostawi