anka_d
Fanka BB :)
Dzień dobry 
Wczoraj był brak łączności ze światem, pewnie przez deszcze trafiło antenkę i netu ani śladu...
Azula ja bym pogoniła rodzinkę, mało masz swoich zajęć żeby jeszcze sprzątać po 2 dorosłych i dziecku? Z synem to nie ma co gadać, faceci są niewrażliwi ale z synową bym się rozmówiła na spokojnie.
Majuśka to sa kotlety mielone a nie sznycle
Z fixem strasznie nie lubię i tradycyjnie zawsze bułka namoczona i jajeczko do mięska żeby były puszyste i smaczne
)
Florka jak sunia się czuje? Talerzami mnie rozwaliłaś
genialny pomysł
)
Basiu gdzie jesteś?????
U mnie 110 słoików stoi na regale, jestem dumna z siebie
dzisiaj kolejne przetwory a potem już tylko będę dorabiać co dostanę od dobrych ludzi, bo zaparłam się że nic nie kupuję poza potrzebnymi dodatkami. Jest w czym wybierać już teraz, w sumie brakuje grzybków i buraków, ale na pewno to uzupełnię.
Żmijka zasnęła teraz ponownie więc kawa...

Wczoraj był brak łączności ze światem, pewnie przez deszcze trafiło antenkę i netu ani śladu...
Azula ja bym pogoniła rodzinkę, mało masz swoich zajęć żeby jeszcze sprzątać po 2 dorosłych i dziecku? Z synem to nie ma co gadać, faceci są niewrażliwi ale z synową bym się rozmówiła na spokojnie.
Majuśka to sa kotlety mielone a nie sznycle
Z fixem strasznie nie lubię i tradycyjnie zawsze bułka namoczona i jajeczko do mięska żeby były puszyste i smaczneFlorka jak sunia się czuje? Talerzami mnie rozwaliłaś
genialny pomysł Basiu gdzie jesteś?????
U mnie 110 słoików stoi na regale, jestem dumna z siebie
dzisiaj kolejne przetwory a potem już tylko będę dorabiać co dostanę od dobrych ludzi, bo zaparłam się że nic nie kupuję poza potrzebnymi dodatkami. Jest w czym wybierać już teraz, w sumie brakuje grzybków i buraków, ale na pewno to uzupełnię. Żmijka zasnęła teraz ponownie więc kawa...
...no bo dwa debile jesteśmy no nie

,ja dziś idę na imprezę do mojej chrześnicy, która przyjechała z USA do dziadków z moja bratową, jesteśmy zaproszeni na imprezę z okazji zakończenia przez nią liceum amerykańskiego, ale ja stosuję najprostsze rozwiązanie..daję kasę;-)