reklama

Ciąża po 40

Jak ktos krytykuje moje Pole to pytam gdzie on ten dwor ma i zamek i tych dworzan wszelakich no i o sluzbe pasowaloby spytac ;-)

Ja tez chadzam na pole, jak ktos chadza po dworze to nie ma problem, ale jak slysze ze chodzi po "dworzu" to mnie skreca.
Konczymy przeprowadzke, jeszcze jutro resztki, potem wysprzatac na blysk, poprac wykladziny i rozpakowac balagan w domu. Wojna polsko-chinska trwa. U nas przeprowadzka juz na ukonczeniu, jutro dobijamy resztki no i sprzatanie chaty na blysk, niech landlord ma ok, bo w porazdku gosc jest. Wojny polsko-chinskiej epizody kolejne... W poniedzialek wali ci...a w drzwi, Rajmund otwiera, a ona stoi na murku dzielacym domy i ponad nim patrzy do domu, a tu drze ryja ze czyms pryskamy i to smierdzi i oni sie dusza. Kwestia WYLACZNIE zobaczenia co to sie dzieje i czemu taki ruch bo przeciez widzieli ze sie nosi graty.
Rajmund jej dupnal drzwiami przed nosem to zaczela od bekartow wyzywac, wiec skwapliwie podzwonilismy po gliny.:-D
A dzis... Rajmund spotkal sie z nia oko w oko, a nawet dwa oka w dwa oka. Myslalam ze sie posikam ze smiechu i tego nawet majestat policji nie zdzierzyl z powaga.
Stukala nam klapa od mailslota... raz.. drugi... A, pewnie reklamy... ale kolejny... E, cos to nie gra. Rajmund podszedl do drzwi i jak sie klapka podniosla to w nia looknal, a tam... skosne oczy dwa. Otwarl drzwi, ryknal "what?" - moze to niezbyt uprzejme, ale on po angielsku jeszcze cieniej niz ja, a ta znowu ze smierdzi, ze cos rozpylamy, ze oni sie dusza...
No, to wzial i dupnal drzwiami, a dalej to juz dejavu.

reklama
hełoł :-)
w pracy nie czytam Was bo jakoś czasu nie posiadam ostatnio :-D a w dumu mnie bestia pochłania :-D
Kłaczek może policja w końcu wexmie się za tych miłych chińczyków... może to i smieszne jak się czyta siedząc na kanapie ale faktycznie oni mają jakies jazdy i kuku całkiem duże.
Zoyka miałam już wcześniej odpowiedzić: Młody ma tzw obuwie tekstylne, skarpetek nie lubię samych a sandałki z C&A na goął stópkę całkiem całkiem.
i reszty już nie pamiętam :-D skleroza starcza.

No, teraz to jest po prostu smieszne, ale bywalo nerwowo... Biora sie za nich juz poltora roku i tak jakos, im schodzi, a co kto mieszka w tym domu, to oni robia jaja. Przeciez przed Tomkiem facet mieszkal i uciekl z tego domu po kilku miesiacach. Tomek wytrzymal ponad rok i wyjechal do Niemiec, pewnie gdyby nie wyjazd mieszkalby nadal bo to twardziel, my mieszkalismy... Rajmund ponad 2 lata, ja od przyjazdu.

Kłaczku życzę chinolom na wasze ,że tak się wyrażę stare mieszkanie też jakiś chińczyków i niech prowqadzą wojnę chińsko-chińską.Tobie natomiast samych fajnistych nowych sąsiadów:-):tak::-D.Czytam tzn poczytuję trzy wiedźmy i nawet czytalne więc dzięki za poradę biblioteczną.Ollena te krzyki to Amelka też czasem miewa ale wierz mi te kasłanie mnie rozwaliło:tak:

Azula Mia ma tak od kilku dni caly czas...jak sie cieszy a pozniej jak jej sie nudzi juz zeby zwrocic uwage ogolu;-) A jak ktos podejdzie to micha sie cieszy. Zreszta odpukac od ostatnich 2 dni marudzenia i placzu (pisalam Wam, ze chyba skok) to teraz ciagle sie dziecko smieje:-))

A teraz die wzruszylam o ja glupia patrzac na nia spiaca jak rozkraczona zaba:-) Uwielbiam :-))))))

Azula - Jula tez kaszle na niby .

Misia - to to jest obuwie tekstylne ?

ja jestem zakochana w Soxo Sklep SOXO - skarpety, skarpetki, stopki, kapcie, bielizna - skarpetki dla dzieci i niemowląt, kapcie, rajstopki Sklep SOXO - Sklep Internetowy SOXO

Kompletnie nie wiem jak ubierać dziecko. U ans w dzień tak ok 18-20 stopni ale odczuwa się mnie bo wieje wiatr od morza. W domu an bosaka też mi zimno w stopy.
Cały czas Jula w bodziakach an krótki rękaw i w połspiochach. Może już trzeba rajtuzki kupować ?

Zoyka pocieszyłaś mnie,że nie tylko "damulka" z Amelki wyrośnie bo naprawdę kojaży mi się ten odruch z taką arystokratką.Ollena to fajnie,że tak szybko u Ciebie ten skok przeszedł my się już tak chyba z 10 dni męczymy ktoś kichnie coś nagle spadnie i w ogóle maruda i płacze jedno co bez zmian to sen i Bogu niech będą dzięki:tak:bo bym się wyrzucić musiała bo przecież nie dziecięcie:crazy:

reklama
Zoyka jeszcze upal ma byc na dniach i dlugo jeszcze:-)
Ale moja dzis przy 22 miala body z dlugim, legginsy i skarpetki a wieczorem bluze na to.
Jutro ma byc chlodniej to bedzie miala body z krotkim, bluzke z dlugim i legginsy, bluze jesli bedzie trzeba.
Rajtki i caly ekwipunek jesienny bede musiala kupic zaraz po przylocie do IE bo nawet nie bede miala w czym ja ubierac. Ale na poczatek kupie jeansy i spodnie rozne zeby nosila na przemian z legginsami a rajtki to do tunik i pod spodnie w zimie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry