reklama

Ciąża po 40

Sklep internetowy Coccodrillo
to jest obuwie tekstylne - czyli takie z materiałowym spodem :-)

o świetne ! Boskie kozaczki i granatowe buciki za 7 zł.

Olena ale Twoja Mia jeszcze malutka a Jula już prawie 6 miesięcy ma to chyba tez inaczej odczuwają zimno .

Teraz poluję na Allegro na ciuszki jesienne. Udało mi się po 7 , 9i 12 złotych kupić nówki bezrękawniki, sweterki po prostu boskie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Sprawdź rozmiar i kupuj.
Ostatnio zrobiłam zakupy na wiosnę dla Kubusia :-D cóż - uwielbiam wyprzedaże.
Na zimę musże kupić tylko kombinezon no i buty ... w TK MAXX były fajne za ok 100 zł ale nie wiem kiedy ten mój pełzak w końcu potupta ... na razie ma butki właśnie tekstylne - sandałki z CA i "trampki" z ... nie pamiętam firmy :-)
A SOXO ma fajne skarpety zwłaszcza z grzechotkami:
http://soxo.pl/product_info.php?cPath=1886_1888_1917&products_id=1848
:-D

Ostatnia edycja:
Ufff, suka lepsza, zbiera się.
Mały troll coraz gorszy :no:, ja chcę z powrotem mojego Maksia!
A co do wychodzenia - ja tam wychodzę " na zewnątrz".
Anko, sloiczkowa tytanko - podpowiedz coś w temacie przetworów. Mi jakoś nie idzie z tym pasteryzowaniem, albo już sama nie wiem co źle robię. Dwa lata temu wściekł mi się dżem pigwowy, w zeszłym roku w związku z tym zrobiłam pigwówkę - to się na pewno nie wścieknie. No ale teraz dostajemy od sąsiadki warzywa - eko, nie pryskane ( ja posiałam marchew, ale coś ją wyżarło) - marchewka, buraczki, pomidory - chciałabym coś zachomikować na później dla Maksia, akurat w środku zimy wypadnie ten moment kiedy będzie mu można coś warzywno - owocowego wprowadzić.

Sklep internetowy Coccodrillo
to jest obuwie tekstylne - czyli takie z materiałowym spodem :biggrin2:

Czyli cos co tu nazywaja pre walk albo pram shoes? Takie butki dla ozdoby, a nie do chodzenia? No, to na Karola juz takich nie dostane - kopytko za duze, nie widzialam jego rozmiaru miekkich bucikow, ale do chodzenia buciki tez bywaja miekkie. Kupilam skorkowe butki na miekkiej podeszwie, a jak lazi to jednak sztywniejsze i stabilizujace kostke bo chlopisko wagowe jest.

Misia - J już mnie opier... bo ja ciągle kupuję. Teraz 4 przesyłki przyszły.

takie mi się podobają , zamiast butków Sklep SOXO - skarpety, skarpetki, stopki, kapcie, bielizna -

Chyba mam zakupoholizm :baffled:

Zoyka skąd ja to znam:tak: ja też ciągle kupuję.Ale już się wurzyłam kupiłam coś takiego(używane) 6d700390e1c9538agen.jpgKoszt z wysyłką 30 zł.Sam stwierdził,że fajna mocna i bezpieczna ale ja ciągle kupuję:angry: więc wyliczyłam ,że on jak pali to co najmniej 10 zł dziennie znika jak nie 20 i jeszcze piwko to mu szczena opadła i już się zamknoł.Ja kupuję dziecku nawet nie sobie:no:,a to moja jedyna córcia i raczej więcej już dzieci mieć nie będziemy ,a wierzcie mi wnuk jest cudowny ale to nie to samo:tak:.Tak więc Zoyeczko olej gada:happy: PS huśtawka do użytku za jakiś czas jak Amelka będzie siedziała

uffffffffffff
prasowanie - jak ja nie lubie prasować :-(
i jeszcze moja etolka - prasownie złożone na kanapie a ta krąży ... jak mnie furia dopadła to tylko fiutro leciało, mówie to etolki: wskoczysz, zrzucisz- zostaniej parówką dla piesków cioci Flo a ta nic :baffled: no to futrzak poleciał...
Kłaczku, Zoyka - Kubutek ma rozmiar stopy 19 i ogólnie powinien w końcu iść a nie się czaić :-D
Flo zasmuciłas mnie swą suczką.
Anko 110 słoików - ja kiedyś popadłam w obłęd galaretkowo - konfiturowy... wszędzie były słoiki :-( duuuuużo słoików ale nie wiem czy pobiłąm 110 :-D
Właśnie wczoraj zamówiłam fotelik dla Kubutka bo w 0-13 się mieści ale nieco wystaje poza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry