reklama

Ciąża po 40

reklama
Misia chyba wczoraj kumulację lotto zgarnęła :-D:-D

Dziewczyny jestem dziś cały dzień śnięta przy tej deszczowej pogodzie, nawet po południu się drzemnęłam.

Zoyka Jula juz bardzo duża, widziałam fotki na FB, śliczna z niej dziewczynka..no i matkę ma laskę, że ho, ho :)))))

Moja chłopina już idzie spać, chyba pójdę i ja się przytulic, bo dobre stworzenie z niego, cały dzień prawie naszym bachorem się zajmował:tak:

A u nas była fajowa pogoda.Nie za gorąco i nie za zimno. W sam raz jak dla mnie.

Majuska - Julka ma taką dojrzałą twarzyczkę już i mądry wyraz twarzy :)

A jeśli chodzi o mnie to u fryzjera byłam i odrosty zrobiłam i od razu lepiej :) Tak mi dobrze włosy zrobiła,ze od 4 dni nic nie robiłam z nimi .

Dzień dobry
Noc minęła nam w miarę, żmija od kilku dni wymyśliła pobudki o 3 na leciutkie dojadanie i zasypia potem od razu. Na szczęście nie odczuwam tego boleśnie bo zaraz zasypiam. Teraz grasuje w łóżeczku zjadając własne łapki :-D Próbuję znaleźć sprawcę zadrapań na buzi i żadne pazurek nie jest dłuższy, nie mam pojęcia jak ta spryciara to robi, że wygląda jak mały drapichrust na pyszczku:)))
Popijam kawę w miarę spokojnie, zapraszam zatem :-D

witam się z Zombiakolandii..chyba mam dziś kryzys, pobudka o 4.50.....robię co moge, żeby nie popaść w deprechę..nie mam już pomysłów na moje dziecko, do tego koszmarna awantura ze starym rano......i ten deszcz:no:

Aniu niestety nie wyswietla mi sie to wlasnuie, pokazuje sie z enie mozna wyswietlic strony.. :(

Majuska a jakby jej cos dac na noc na sen? Moj Patryk mial raz cos na alergie od dr, dobrze po tym spal a pozniej jak mial problemy ze snem to mu dawalam raz na jakis czas to i spal jak zabity.
Ale wiem, ze kolezanka dostala dla swojej corki cos od dr na lepszy sen.

Zoyka Mia by fajnie wygladala w tym ubranku ale i Julka bosko, mysle ze kazda dziewczynka:-)

Majuśka bidulko nasza... ta 4.50 to jeszcze do przeżycia bo niektórzy wstają do pracy o tej godzinie, ale kłótnia z małżonkiem to już mniej fajna sprawa. Mam wrażenie, że nasze połówki nie bardzo odnajdują się w roli męża i tatusia bo co rusz u którejś z nas jakieś problemy... a sprawcą jest Pan Mąż:no:

reklama
Cześć Dziewczyny,

Majuska - nie wiem co Ci poradzić. A moze spróbujcie ja wymęczyć tak do 22-23 , nakarmić i wtedy do spania?
Ubierz pelerynę p/deszczowa, zapakuj Patrycje w cieple nieprzemakalne i idziecie w piz...u. Puść wodze fantazji i wyobraź sobie ze to ciepły,czerwcowy deszczyk. Ugotuj budyń czekoladowy, włącz ulubiona muzę, potańcz sobie przy niej.

Mnie głowa boli od rana bo dzisiaj muszę załatwić coś , co jest na wagę złota i trochę mnie przerasta. Boje się bo od tego zależy wiele. Umówiłam sie inaczej ale J sie nie zgodził i teraz trzeba iść i powiedzieć ze nie dotrzymałam umówionego słowa bo... Idziemy razem na szczęście.

Cholerna kasa..cholerne kłopoty. Kiedy będzie normalnie ?

Olena : Zobacz załącznik 490484

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry