anka_d
Fanka BB :)
Zoyka ja robię taką półgęstą, tzn na 180 ml wody daję 6 łyżeczek mleka i 3 1/2 łyżeczki kaszki kukurydzianej. Te łyżeczki to takie plastikowe, które są w puszkach z mlekiem.
Wanda jak Karolek, odpycha się nogami w wózku i już dźwiga głowę do siadu, dlatego teraz siedzi ciągle z nózkami opartymi na pałąku od wózka. Głęboki poszedł w odstawke, drze się w nim niemiłosiernie bo nie może siedzieć i nie widzi świata wokół niej. Wydaje mi się, że nie będzie się obracać na brzuszek, siądzie od razu a potem wstanie i pójdzie...
Wanda jak Karolek, odpycha się nogami w wózku i już dźwiga głowę do siadu, dlatego teraz siedzi ciągle z nózkami opartymi na pałąku od wózka. Głęboki poszedł w odstawke, drze się w nim niemiłosiernie bo nie może siedzieć i nie widzi świata wokół niej. Wydaje mi się, że nie będzie się obracać na brzuszek, siądzie od razu a potem wstanie i pójdzie...
.Misia mam obawy ,że moja WSPANIAŁA synowa też jest typem jak twoja mama .Adamowi tyle byleby mordy nie darł .Borysowi niezbędne minimum ,a sobie coraz droższe (tak zauważyłam)ale me stare oczy może niedowidzą
.Kłaczku no nareszcie się dogadałyśmy choć i to może być arsenałem (czy w chińczyka jakąś nieużywaną popielniczką nie rzuciłaś na pożegnanie?:-))Majuska && za spokojne noce i radosne dni.Katrina wiem ,że Kłaczek ma domek tak żartowałyśmy;-).Aniu to dobrze,że twoja żmijka w biedroneczkę się przepoczwarza to jest miłe.Zoyka tak kupuj na 74 albo 6-9 miesięcy.9-12 zależy ile Julka teraz mierzy bo Amelka jeszcze 3 nie skończyła ,a ubranka z metką 3-6 fajnie pasują.No ale Jula jest duzinką więc sprawdź
.Jak fajnie być złą teściową (żqartuję) ale naprawdę oddycham pełną piersią jak się gównarzerii pozbyłam.Zoyka pełnoletnich też się źle obsługuje tak jak i dorosłych.obsługiwać można dzieciaczki i bezradnych rodziców(choć tego ani sobie ani wam nie życzę)