reklama

Ciąża po 40

reklama
Azula, taka lampka to i w salonie moze sobie stac na gustownym mebelku tego typu:
Hand waxed pine sideboard dresser with top trim. Antique pine colour. | eBay
Tak w ogole to mi sie marza szafki nocne w tym typie:
Solid Pine Bedside Cabinets | eBay
Solid Wood Country Rustic / Farmhouse Pine 3 Drawer Bedside Table | eBay
Komody i szafy cos kolo tego:
Hemingway Pine 2+3 Drawer Wide Chest - Retails at £215 | eBay
Country Cottage Farmhouse Style Stained Pine Double Wardrobe with Drawers | eBay

Kredensik do kuchni? 2 Door Glazed Pine Dresser | eBay

Kwestia polowania na ceny i bliski transport. Dzis widzialam krzesla takie jakie chce do kuchni - 20 funtow za 4 szt., z tym ze po prostu nie mamy teraz nawet jak sie po to ruszyc.

zeby jeszcze pogoda byla taka zeby mozna bylo w samym body i w czapce a to sie nie da calego kompletu zaprezentowac...;-)
Bo jak samo body to bez czapki a jak w czapce to juz kurtka bedzie na wierchu ;-)

Zoyka, bajera szmatki! A juz kamizelki -ocieplacze na takich babelkach to po prostu kocham.
Firanki szydelkiem to ja psze pani spokomajonezpalcemwnosie, tylko jak mi czas pozwoli. Albo ewentualnie siatkowe bo tez umiem a iglice mozna z PL sciagnac bo sa w pasmanteriach. I marza mi sie haftowane obrazy w salonie - jakis Chelmonski przerobiony na haft gobelinowy, albo inny Rapacki. Tez bym potrafila spokojnie sama zrobic, potem drewniane, ciemne ramy i bajka.
Jezukolczasty, znowu bym nie napisala - panna Mia w kropkach wyglada bajernie. Czapeczka jest slodziasta z tymi "uszami"

Zoyka Carters na allegro jest drogi! Ja np ze strony zamawiam komplet za 10-12 $ i to wychodzi o wiele taniej. Teraz sa jeszcze SALE ;-)
No i ja wszystko nowe, mam kilka rzeczy po corce kuzynki ale to doslownie kilka sztuk a reszte kupuje w sklepach. H&M uwielbiam ale teraz wypatrzylam Nexta i musze uderzyc jak wroce do IE. Zreszta cala garderobe jesienna musze Mii kupic, nie mam nic jesli chodzi o spodnie i bluzy/kurtki.

A ten ciuszek w H&M, ale najwiekszy rozmiar to niestety 4-6 :(

Ostatnia edycja:
Obrazy wyszywa moja Mama w zimowe wieczory. Niektóre koszmarne (nie mój styl) a inne świetne. Mam taki tryptyk roślin w kuchni (ramka , zielony podkład tekturowy i na naturalnym tle brązowe zioła). Super to wygląda.

Zobacz załącznik 491450 Julka odkryła ,ze sa meble, krzesła i ze jest coś poza dywanem. Dołazi jakoś do mebli tych najniższych i łapie co w raczki wpadnie. NA chwilę zabawki poszły w odstawkę.

Olena - a przesyłka i i cło jak wychodzi ?

Tu kupujesz : http://www.carters.com/carters/baby...-first-day-favorites,en,sc.html&startRow=10.0 ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Zacznę od Ollena CUDO i córcia w tych ciuszkach i same ciuszki uwielbiam grochy i duże i maleńkie mam z nimi miłe wspomnienia z dzieciństwa:-).Kłaczku jednak mamy bardzo podobny gust Kilka moich mebli M sam remontował dużo po przodkach 100_0848.jpg100_0851.jpg100_0856.jpg100_0850.jpg100_0854.jpgTylko u Ciebie będzi w innych kolorach i bardziej rustykalnie ale ja nie wybrzydzałam kilka arc deko,trochę elektycznych do tego coś nowego i tak jest u mnie ale też kocvham stare koronki i może pokocham arszenik:tak::-D.Zoyka mamy taką samą przypadłość kupować ciuszki córeczce na allegro naprawdę śliczne ta kurteczka albo kamizelka wszystkie fajniutkie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry