Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mam po kim miec ubranek, jedyne co to kuzyni Kubutka ale najmiejszy rozmiar to 96, jakies neutralne odziedziczyłam po koleżance a tak to ... wyprzedaże no i TK Maxx. Do Allegro nie mam serca a i ceny wcale niskie nie są. Miałam przez krótką chwile fajną tanią odzież ale nie mam już :-( Mam tanią odzież tylko z dziecięcymi ubrankami ale ... ceny sa wywalone takie, że w na wyprzedaży kupiłam taniej bodziaki i w Zarze i Mothercare, pomijam że pani taki 5 i 7 paki podzieliłam na sztuki a cena za sztukę to 15-18 zł bo to mothercare jak mi powiedziała
tylko że ja w sklepie mothercare za całość dałam mniej.
Będzie bolał mnie brzuch i będę upierdliwa przez dwa dni
Skoro mam popakowane w kartony rozmiarami to szkoda mi pieniędzy by kupować i zaraz z tego wyrośnie. A rzeczy są śliczne i Wandzia ma w co się ubierać. Przejrzę na spokojnie jej garderobę zimową gdzieś w październiku i w razie czego dokupię tylko to, co brakuje chociaż patrząc na wielkosci pudeł to znowu będa to jakies skarpety czy rękawiczki
Nie ma co ukrywac, że to ogromna oszczędnośc, bo ciuszki są strasznie drogie i tylko na chwilkę bo zaraz robią się za małe...
Pomogłam im pakować bagażnik w maluszku, ale jedna torba musiała jechać na kolanach Szymka, który siedział z tyłu. Wyłam radośnie na środku ulicy, gdy moje dziecko zastanawiało się czy nie zdemontowac fotela kierowcy i nie prowadzić auta z tylnej kanapy, Piotrek usiłował zrobić coś z nogami żeby zabrać je z drążka zmiany biegów a Szymek zawinął kolana w drugą stronę żeby wsiąśc do tylu. Całą trójka waliła głowami w podsufitkę i pojechali 

Prawdziwy cyrk z komedią, ale jakoś dojechali nad jeziorko
Jak za czasów gdy na polskich drogach królowały fiaciki 126 i całe rodziny tam się mieściły 

:-).Ja i tak poczekam na foto reportaż myślę,że jesteś dobrym myśliwym i na ucztę dla oczu nie będę za długo czekała.Anka to musiał być fajny widok te telepiące łby
.Zoyka na wszelki wypadek Ty Julkę nagraj parę razy bo na tym filmiku co wrzuciłaś ja nic nie widziałam złego i idź z tym do neurologa.Ukąsiła mnie osa mam opuchnięty paluch.Ollena czy Mia też stała się konsumentką bo Amelianka wszystko pcha do buzi sweterki ,kocyki zabawki rączki .I ona jeszcze opowiada dużo i bardzo barwnie opowiada historie wesołe i smutne wtedy to nawet łezka jej popłynie .No i dziewczyny ona dziś ma 3 miesiące.Ale to zleciało

No i ostatnie taka była malusieńka