reklama

Ciąża po 40

reklama
Zoyka tez slyszalam z tym niemolakiem...hahahah jasne;-)

Aniu
pokaz Wandzie w tym plaszczyku! PLaszczyki sa praktyczne dla lezacego malucha? Bo tak mysle co na jesien kupowac, bo w sumie jakby byl plaszczyk to i kiecka by mogla byc, ale kilka osob mi powiedzialo ze to niewygodne dla niemowlaka..
Co do wstawania..tez dawniej do szkoly, do pracy to nawet o 5 albo przed, koszmar. Ale tak w domu bedac i nie muszac...no way;-) i oby sie mojemu dziecku nie poprzestawialo. Chociaz ja z tych, ze nawet jesli to bym dala zabawki (jak zacznie chwytac) i niech sie bawi obok a ja bym spala. Z Patrykiem tak bylo i bawil sie az zasypial az w koncu zalapal ze spi sie do 8 minimum;-)

misia Kubutek musi wygladac bosko!
Na Patryka dluuuuugo mowili, ze sliczna dziewczynka!

Zoyka nie wierzę :szok:.Ja dziś byłam na poczcie i Amelka się śmiała do faceta i on mówi jak ładnie się uśmiecha i mnie pyta czy chłopak czy dziewczynka ja mu na to jak pan myśli skoro tak ładnie się uśmiecha .Facet ucieszył banana i rzekł NA PEWNO DZIEWCZYNKA:-).Ollena też zmyśla w takim kostiumie w grochy jaki wczoraj zaprezentowała to chłopak by nie wystąpił..Jeszcze Anka to może pościemniać bo Wandzie lubi ubierać uniseks ale przecież też po rysach twarzy widać ,że babeczka.Jak na początku z wózkiem chodziłam to wszyscy pytali czy to wnuczusia wożę ja ,że córę( nie zaglądali do środka) .W ciąży się fajnie maskowałam:-DJedna koleżanka to było w kwietniu spotkała mnie i ryczy aleś Ty zgrubła ja ,że jestem w ciąży ona Pierd...sz i kurtkę odpiełam dopiero uwierzyła:-):eek:.Zresztą brzuszek nie był zbyt pokaźny bo Amelianka była maleńka.A tak to raczej nie stwierdzona pomyłki płci ,a ubieram ją różnie nie koniecznie na różowo.Więc nie zmyślajcie;-)bo macie śliczne dziewuszki:-D:tak::-)

Misia powaliłaś mnie tym smokiem. No pokaż wreszcie tego Kubutka ! :tak:

Kocham kapturki i Julka najczęściej jest w kapturku a jak upał to w chustce. Czapeczek nie lubię. W sukieneczki Juli nie ubieram bo jakoś do niej nie pasują. Same spodenki ma. Na jesień leginsy i tuniki i jeansy . Sukienek niet .
Ludzie durni są. Bezmyślni po prostu i tyle.

Azula - już Amelka fajna się zrobiła. Śliczną cerę ma i oczka takie fajne.

Olena - w przypadku Patryka to się nie dziwię. Włoski ma jak dziewczynka i można się pomylić. Tez po zdjęciu myślałam ze to dziewuszka ( po tej miniaturce) i do tego "Papi"

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kubutek miał jakies foty wrzucone tutaj :-D ale dawno. Liczę, że z okazji roczku m. zrobi sesję i wrzuci fotki bo ja jestem idiotką techniczną :-D
Zoyka Kubutek z tej serii ma 3 smoki, tasiemkę i butle, ma jeszcze kaczuszkę do kąpieli. Oczywiście wszystko kupione w TK Maxxie :-D Niestety ubranek nie było.
Kuba ma czapki ale to dlatego, że ja czapki lubie, kapilutki różne też, nie ma dziewczęcych rysów więc się dziwię że ktoś go może brac za dziewczynkę, no i opócz różowych kafatanów od teściowej - nawet tego nie wkładałam mu - to jest ubierany po męsku.
Zoyka lae Twoja Jula nie wyglada na chłopa, podobnie jak Azuli, ludzie sa ślepi i tyle.

Misia ano nie wygląda.Ale są tacy, którzy myślą ,ze to chłopak :szok:

Dzisiaj byłam u Prababci i moja ciotka dała Julce szczoteczkę do zębów z okazji dwóch ząbków. Szczoteczka kupiona w sklepie typu "wszystko po 2 złote". Porażka . Nie lubię takich kretyńskich, nieprzemyślanych prezentów.

Gdzie Majuśka ?

reklama
Ta szczoteczka przyda się ja takie szczoteczki używam do mycia zakamarków:-)Na allegro widziałam fajne pudełeczka na pierwszy ząbek
[h=1]CHRZEST PAMIĄTKA PREZENT KARETA PIERWSZY ZĄBEK nie wiem jak wsadzić link do strony no ale to kosztuje u nas był zwyczaj kupowania czekolady dla dziecka dla tego kto zobaczy 1 ząbek i wmawiało się wszystkim ,że to właśnie on zobaczył[/h]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry