Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Ja dziś byłam na poczcie i Amelka się śmiała do faceta i on mówi jak ładnie się uśmiecha i mnie pyta czy chłopak czy dziewczynka ja mu na to jak pan myśli skoro tak ładnie się uśmiecha .Facet ucieszył banana i rzekł NA PEWNO DZIEWCZYNKA:-).Ollena też zmyśla w takim kostiumie w grochy jaki wczoraj zaprezentowała to chłopak by nie wystąpił..Jeszcze Anka to może pościemniać bo Wandzie lubi ubierać uniseks ale przecież też po rysach twarzy widać ,że babeczka.Jak na początku z wózkiem chodziłam to wszyscy pytali czy to wnuczusia wożę ja ,że córę( nie zaglądali do środka) .W ciąży się fajnie maskowałam
Jedna koleżanka to było w kwietniu spotkała mnie i ryczy aleś Ty zgrubła ja ,że jestem w ciąży ona Pierd...sz i kurtkę odpiełam dopiero uwierzyła:-)
.Zresztą brzuszek nie był zbyt pokaźny bo Amelianka była maleńka.A tak to raczej nie stwierdzona pomyłki płci ,a ubieram ją różnie nie koniecznie na różowo.Więc nie zmyślajcie;-)bo macie śliczne dziewuszki
:-)
ale dawno. Liczę, że z okazji roczku m. zrobi sesję i wrzuci fotki bo ja jestem idiotką techniczną
Niestety ubranek nie było.