katrina115
Potrójna Mama
Piszecie o kapsułkach z wit. D, a ja tutaj mam tylko kropelki. Norma to 2 krople dziennie.
Misia - no wydaje mi się, że on swoja normę zjada. Teraz co prawda nie wypija za każdym razem po 180ml, ale tak od 690 - 800 ml dziennie to wypije.
Teraz jak jest słońce, to staram się z nim dużo przebywać na dworze i żeby trochę "łyknął" promyków, ale jak już się lato z nami pożegna to co? 1 kropelkę? czy 2 co drugi lub trzeci dzień?
Misia - no wydaje mi się, że on swoja normę zjada. Teraz co prawda nie wypija za każdym razem po 180ml, ale tak od 690 - 800 ml dziennie to wypije.
Teraz jak jest słońce, to staram się z nim dużo przebywać na dworze i żeby trochę "łyknął" promyków, ale jak już się lato z nami pożegna to co? 1 kropelkę? czy 2 co drugi lub trzeci dzień?
Serce mi się kroiło jak na nią patrzyłam i nic nie mogłam zrobić poza tuleniem, nuceniem i kołysaniem. Nie wiem czemu była taka wykończona, bo spała normalnie przez cały dzień i może tylko to, że obudziła się przed 16.00 a kąpałam ją o 18.00 ale zasadniczo ona ma dwie godziny aktywności między jedną drzemką a drugą. Dziś pospała do 6.00 i dopiero wtedy zjadła a teraz drzemie sobie drugi raz i niech śpi na zdrowie.
Moi dziadkowie stracili majątek w obligacjach i mam mieszane odczucia co do tego typu inwestycji... jakby to było 30 tysi to kupiłabym jakaś mała działeczkę - ziemia to pewny ointeres ... jakby było 300 to poszukałbym jakiegoś małego kossaka