Cześć, cześć
Dziewczyny, kochane jesteście, wiecie co? Bardzo się ciesze, że Was mam
Kłaczku, Karolinka od jakiegoś czasu jak chce jeść to woła mniam, mniam, w taki dziwny sposób, z języczkiem na wierzchu, ale wyraźnie mniam

Karol nie wygląda jak dziewczynka, broń Boże, natomiast co do Karolinki czasem można mieć wątpliwości, bo łepetynka łysawa

Znaczy włoski się pokazują ale blond i słabo widać. Kapelusik za to ładnie podkreśla jej "dziewczynkowatość"

) A meble cudo
Zoyka, była Twojego Jarka głupia jest po prostu i tyle. I co to za matka, skoro kontakt z ojcem próbuje ograniczać?? Nie rozumiem.
Majus, u nas tęż idą ząbki, ale przy ząbkowaniu Pati to u nas jakby nic się nie działo. Współczuję serdecznie, Tobie i Patrycji zwłaszcza. Biedna maleńka, mam nadzieję, że może coś lepiej jest.
Aniu, super Biedronek

Ja się trochę martwiłam, że Karolinka będzie rozpuszczona i bez przerwy na rączkach, bo lubiła ten sport

No i bałam się, że się przyzwyczai i będzie jej trzeba bez przerwy poświęcać czas. A tu niespodzianka, dzieciak grzecznie się bawi sam, książeczki nawet sam czyta na głos

Pewnie, że czasem też się razem bawimy i czasem chwilkę ponosimy i poprzytulamy ale w sumie mamy grzeczną córeczkę

A na spacery (oststnio plac zabaw - pisek przestał być obrzydliwy

) w upały tez chadzamy wieczorami, ewentualnie rano kursik po osiedlu (do kościoła w niedzielę, czy do sklepu np.)
Misia, 100 lat, 100 lat

U nas w salonie mamy matę z literkami ochronną na podłodzie i 3 koszyki z zabawkami, które sa poskładane tylko kiedy dziecko spi. I pewnie jeszcze trochę się tak pomęczymy, ale za jakiś czas mała będzie miała swój pokoik, bo mojego P przeraza, że dziecko może nas podglądać przy przytulankach

Będziemy misiali nasze łóżko wynieść do piwnicy, albo rozglądać się za większym lokum, zobaczymy jak będziemy stac finansowo, chociaż lubię mieszkać tu gdzie mieszkam. Tylko metrów za mało
Miłego dnia życzę wszystkim i do roboty