reklama

Ciąża po 40

Dołączam się do życzeń dla Basi !

Misia no właśnie chodzi mi o to żeby nie iść. U ans zlikwidowali poradnię i musiałabym prywatnie a jest tylko jedna jedyna Endo i czeka się i płaci.Wzięłabym sobie eutyrhonx 25 i już :)

reklama
jak zliwkidowali ?? sprawdź na stronie funduszu kto ma kontrakt na endokrynologie, a jak nie ma nikt to idź prywatnie. Tarczyca może Ci rąbać stawy, serce, nerwy wszystko.
A moja endo :-( powiedziała że nie wie kto mi te tabletki wypisuje bo ona mi bez badań nie wypisze NIC a NIC :-D

Ostatnia edycja:
No zlikwidowali. Głośno u nas o tym było. Nie ma specjalistów. Jest tylko jedna Endokrynolog na całe 100 tys miasto. Ona się nie wyrabia już. No pójdę, pójdę. TSH jest OK , pomyślałam że nie muszę.

Nie widziałam ze to takie poważne jest.

Dzien dobry
za nami fajna nocka, jedno karmienie i spanie do 7.30 :)) Robert pojechał o świcie do Wrocławia a ja z niepokojem pewnym czytam o możliwości załamania się pogody, tylko że ten net chodzi jakby chciał i nie mógł i doczytać dokładnie nie mogę.

Basiu wszystkiego najlepszego i 100 lat w zdrowiu i szczęściu:-D

i ja się melduję.
U nas podobna nocka Aniu, jestem przeszczęśliwa, Paćka tylko jedna mała pobudeczka o 5 na cyca i potem sen do 7. Ja o tej piątej po cycu się położyłam dalej spać, ale juz nie mogłam zasnąć, mój organizm przyzwyczaił się do małej ilości snu i spanie dop 7 to dla niego "wypas":-D Tatuś ma naprawione auto i pojechał na delgację..ale to dobrze, niech jedzie, miałam go chwilowo dość:-p:-D

Dzień dobry :-)

U nas także nocka przespana. Dzisiaj do 7:30 :)
Nie mogłam zasnąć i jestem lekko niewyspana ale jest lepiej nz wczoraj.

Dzisiaj Jula skończyła 6 miesięcy- ale ten czas zleciał. J obiecał wcześniej wrócić i mamy pojechać wybrać coś dla niej z tej okazji.

Zoyka!JUlka 6 miesiecy, booosko i moc buziakow dla niej! :-))

U nas nocka srednia ale dlatego, ze po pobudce o 3 zasnac dlugo nie moglam, jak zasnelam to przyszedl Patrtyk o 5 bo dziadek szedl do pracy i zanim go ulokowalam w lozeczku Mii to po 6 ona sie obudzila, spalam kolo niej do 8 a ona grzecznie lezala.

Klaczku auta raczej brak bedzie, zreszta dla mnie problemem jest to ze ktos by musial nas tam wiezc, bezsensu..

Ide na sniadanie..

reklama
Basiu - najlepsze życzenia urodzinowe!

Meldujemy się wyspani i już po pierwszej kawie.
Mój syn wczoraj narzygał mi w klawiaturę :no:. A poza tym nie mogę się odgrzebać spod roboty... Ale nie narzekam. Szkoda, że na kasę przyjdzie poczekać do października - 3 miesiące zapieprzu, a płatne jedną fakturą na koniec, ech...

O, Zoyka - to w tym momencie Maks jest dokładnie o połowę młodszy od Julki! Gratulujemy półrocza!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry