reklama

Ciąża po 40

Misia o aspiratorku słyszałam a o maści majerankowej pierwszy raz tutaj się dowiedziałam. Jak mi sie uda to zaraz poślę J po to :)

Julka ma 37, 4 - jeszcze nic nie podawać ?

reklama
witajcie

U nas wczoraj Bidrejowe Party było... przeżyłam uffff.
Monsz padł jako pierwszy (czyli tradycyjnie już). Maluchy położyłam, chatkę ogarnęłam i zawlekłam sie do sypialni przed 2-gą.

Na szczęście obiadu dziś nie gotuję, bo z wczoraj jeszcze sporo jedzenia zostało.

Zoyka - wkleję Ci linka firmy, która przesyła paczki (sprawdziłam, są rzetelni - przynajmniej u mnie się sprawdzili) - współpracują z GSL - czyli sieć maja w całej Europie. Luknij sobie na cennik - chyba są najtańsza firmą, jaką znam - Euro Spedycja:
Przesyłki kurierskie, transport, paczki z Irlandii, Irlandii Północnej, Anglii, Szkocji do Polski, Tanio szybko bezpiecznie.

Z tego co wiem, to 99% firm kurierskich bierze 30 funtów za paczkę do 30 kg, to jest cennik standardowy. Jak wygląda to pocztą nie mam pojęcia, bo rzadko kto z niej korzysta :) Wynajęcie wiekszej powierzchni do wysłania do PL podlega negocjacjom z firmą.
Katrina i co w końcu serwowałaś na przyjeciu??

Zoyka, ponizej 38,5 nie zbijaj goraczki. Do tego poziomu jest zdrowym objawem. Masc majerankowa to jedno, zwykly czosnek rozgniecoiony i zawieszony gdzies blisko dziecka to drugie - olejki eteryczne sie rozchodza, dziecko wdycha... Ja odparowywalam w domu olejek mietowy i eukaliptusowy - gotowy preparat w aptece to INHALOL - dziala udrozniajaco.

Flo - i wzajemnie , bo my razem te miesięcznice mamy :-) Z Maksia to już poważny facet jest . W kapuście mu do twarzy :-D:-D:-D

Julka na zdjęciu zagilana cała :tak:

Kłaczek z czosnkiem dobry pomysł zwłaszcza ,ze wczoraj sami wrąbaliśmy główkę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Flo, Maksio swietny!
Zoyka, z czosnkiem to stare babcine metody. Nawet jak malenkie dziecko, to rozgniatalo sie zabek-dwa, zawijalo w szmatke i albo wieszalo w lozeczku bliziutko glowki, albo kladlo przy glowce. Chodzi tylko o to zeby dziecko nie siegnelo nie zatarlo sobie oczka np., a poza tym im blizej tym lepiej bo o te olejki chodzi. Takiemu lazacemu za pazuche wtykalam szmatke z czosnkiem, to nosil "smroda" ze soba. Udraznia nosek i ma dzialanie odkazajace.

reklama
Witam niedzielnie .Gratulacjew dla jubilatów Maksia i Julki:-D.Julcia coraz bardziej blond:tak:.KLaczku ja wciąż czekam na fotoreportaż z urządzania wnętrz ,a twój styl mi się podoba więc fotkuj .Pogoda śliczna msza i długi spacerek jak zwykle na cmentarz. do ZbysiaMyślałam o Adasiu bo spotkałam jego kolegę z dziewczyną i pytali się co u niego .Nie dzwonię bo po tym co było powiedziałam,że niech oni dzwonią oczywiście od tamtej pory czyli od miesiąca zero telefonów

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry