reklama

Ciąża po 40

Padam na ryjek, Wandeczka niby grzeczna ale mało spała i była mocno absorbująca. W końcu spi i doszłam do wniosku że chyba było jej chłodno. Podkręciłam kaloryfer i dałam jeszcze kocyk. Jak pokój się nagrzeje to lekko ją odkryję z kocyka. Bo to niemożliwe żeby mój śpioszek budził się po 30 minutach rozkapryszony i wycierający oczka. Albo zębolki albo chłod... no zobaczymy bo za chwilę minie pół godziny spania pod kocem.

reklama
Witajcie

ja tez jestem wykonczona i zaraz ide spac jak spi moje dziecko , jest chora i bardzo marudna tylko raczki mamusi ja uspakajaja

Zoyka psikaj jej czyms do noska ja mam otriwin dla dzieci przepisany przez lekarke , masc majerankowa podstawa pod nosek zwłaszcza jak mała idzie spac

Wczoraj sie dowiedzielismy ze mój jedzie do pracy do Niemiec , nie mogłam spac w nocy , dzisiaj juz pojechał upłakałam sie jak nie wiem co , ale co zrobic zyc trzeba a jak nie ma tutaj pracy to szuka sie gdzie indziej
Zmykam lezec bo powieki opadaja ledwo widze
Dobranoc

Aniu a ile Wandzie teraz spi w dzien?
Mia 2 lub 3 razy. Dzis raz 1,5h i drugi raz 30min. Pierwszy raz na raty bo budzila sie w trakcie 2 razy z placzem..
Dlatego dzis padla o 18.10.

Ide na 20.30 do kina na koncert Queen in Budapest 1987. Padne jak nic bo przeciez 21 to czas spania..

bry wieczór ...
Kuba mnie wykończy swą niechęcią do czapek. Jak był mniejszy nie było problemu a teraz problem jest ... w akcie desperacji zawiozłam bestie do zary i nabyłam:
kapelusz z pomponem - Akcesoria - Niemowlę chłopiec (3-36 miesięcy) - Dzieci - ZARA Poland
wraz z rękawiczkami... pani namawiała mnie jeszcze na szaliczek za skromen 40 zł ale stwierdziłam że poczekamy na wyprzedaż.
W tchibo zamówiłam mu kombinezon granatowy więc ten beż będzie ładnie się komponował.
aaa z opowieści żłobkowych... Kuba ma w żłobku komplet ubrań, staram sie dawać mu neutralne rzeczy, zeby po przebraniu wyglądał jak dziecko a nie powstaniec... i ostanio wyszedł z domu w spodniach moro szaro-czarnych z elementami granatu, grantowym swetrze, bodziaku polo granatowym i kurtce khaki... wrócił w :-) bodziaku w kropki na białym tle granat i zieleń z autkiem, krótkich spodenkach w kratkę zgniła zieleń i beż ze Snoopym, rajtuzkach błękitnych w paseczki ze znaczkiem supermena na kostce i polarze w moro zielone :-) ddo tego czapka ponoc była ale została w samochodzie... Mój Pan Monsz stwierdził, że spodenki to na 100% nie są jego. Jaki brzystrzak ?

Heja, heja....och cóż to był za dzień :-D

Pojechałam sobie z kumpelą ( w ramach uwolnienia od Godzilli ) do naszego przytuliska dla bezdomniaków, posiedzieć wśród piesków na słoneczku, bo piękna pogoda była, no i wszystko fajnie,pieski wymiziane, nakarmione, wracamy , a tu jebut- auto padło:-D:-D...moja kumpela w panice, "co my teraz poczniemy:shocked2:"...ale majuska - stary wyjadacz - PH, wezwała asistans, pan nas zawiózł z furą do mechanika, a potem do domów jeszcze rozwiózł :-) ale 3 godziny poszły sie paść:-D...tatuś zniósł to z godnością, miałam wrócić dużo dużo wcześniej i wyjść z psami, a tymczasem on to musiał uczynić, ubrał Paćkę wziął wózek, 2 psy na smyczach i jeszcze do tego nasza czarna kocica im asystowała, popołudnie, rodzinki na spacerach..a tu lezie mój stary z całym "majdanem" ponoć go wszyscy zaczepiali i zadawali różne dziwne pytania:-D:-D:-D teraz pojechał odebrac z lotniska Kasię, bo właśnie przylatuje z IRL:tak:

Zoyka Jula na fotce nie wygląda na jakąś bardzo nieszczęśliwą;-), mała rozrabiaka z niej:tak:
Marzenko, dacie radę, powodzenia dla Miśka &&&
Azula twardziele z nich...ale spoko, spoko..jeszcze się wszystko poukłada.
Flo , Maks jest straszny przystojniacha, dasz mi nr jego stylisty ?:-D
Katrina, no ja też jestem ciekawa czym gości uraczyłaś na ciepło ?
Mój Pan Monsz ma mocną głowę, zwykle pada ostatni...dużo później niż cała reszta, potrafi wszystkich , którzy już chcą spać ( np. podczas jakiś grupowych wyjazdów ) doprowadzać do szału, bo on jeszcze nie ma dość, a cała reszta błaga o ciszę:tak::no: Gorzej natomiast to wygląda nazajutrz, wszyscy dawno na nogach, a on zdycha do 17:no:

Pan , który nas dzisiaj lawetowal, rano "sprzątał" po wypadku w sąsiedniej wsi: 6 gówniarzy 19-22 lat, walnęli Golfem w drzewo, 3 trupy, 3 ciężki stan w szpitalu.....głupota ludzka nie zna granic....dziewczyny to są problemy, nie te nasze nieprzespane nocki , ząbkowania i katarki....

Edit : ha, ha misia boski kapelusz ...żeby nie zaginął w żłobie :)

Ostatnia edycja:
No zapomniałam wam napisać ,że mimo ,że Amelka zeżarła wczoraj te 120 ml kaszki i tak 4 razy mnie cycowała.I nic nie daje knebel jak jest głodna to musi spijać.Dziwne to bo w ciągu dni mamy tylko 3 karmienia coś jej się poprzestawiało ciekawe czy dziś w nocy zrobi powtórkę.Dobranoc:-D

Flo mnie widok zwalił i żałuje że nie zrobiłam fotki ale sądzę że jeszcze wiele takich metamorfoz przede mną :eek: a już gdy spytałam: skąd oni maja jeszcze te szorty i mój Monsz mówiący: no tak, wiedziałem, ze to nie Kubowe... to mnie wszystko opadło.
Majuska brakowało jakieś gustownej papugi na ramieniu Twego Mensza :-D No ewentualnie kot mógł robić za etolkę :-D tudzież lisa :-D.
Flo - Maks jest już taki duży, Kubuś to jednak drobina nawet teraz. Wyobrażam sobie jak rozdaje uśmiechy :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry,
padłam wczoraj spać o "Ollenowej" godzinie :-D nie wyrobiłam.
Ollena ona spi 3 razy z tego raz około 2 godzin a dwa razy po 1,5 godziny dlatego wykończyła mnie wczoraj doszczętnie. Nocka zaś była super i to jednak chyba chłodek budził dziecia.
Majuska Monsz boski :-D rzeczywiście brakowało mu tylko jakiejs etolki może z boa :))) a o tym wypadku czytałam - okropne :no:
Misia nie wybaczę Ci, że nie zrobilaś zdjęcia... będzie więcej przygód ale ta pierwsza zawsze jest najbardziej zapamiętana :-D
Florka bardzo urósł Maksio no i wygląda niezwykle dostojnie :-D
Kawaaaaaaaaaaaaaaaa !!!:-D

Doczytałam na kwietniówkach:
http://dzieci.pl/breedingAid,129539...zne,wychowanie_artykul.html?smgputicaid=6f397

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry