reklama

Ciąża po 40

Ech.... 8 rano a ja dalej pierwsza. Wstydu nie macie :-D Pobudka o 6, kawa, piesio na spacer, biedrona sniadanie i znowu spi... no a ja już pranko, wieszanie firanek i okno umyte:-D
Misia degustatorze jeden niereformowalny, unieś godnie czoło i pracuj ku chwale ojczyzny :-D
Druga kawa???

reklama
Kawujemy też :))))))

Misia jak się obśmiewa norka ????:-D Wstałaś ??:-)
Aniu przyślij mi troche tych dopalaczy , które sobie do kawki dosypujesz, mam kilka okien do wymycia:-D
Katrina, no, no , to było wykwintnie, cytrynka zamrożona, fajny pomysł:tak:
Flo nie wierzę, że ogarniasz 2 koty, 5 psów i Maksia, ja nie ogarniam czasem swoich 2+2, a która to się potyka o własne łapki, Balbina?

Sniadanko jemy:
DSCF0952.jpg

Flo, swietna fota! A z kotem ktory gryzie to faktycznie bym uwazala... Moze poobserwuj jej stosunek do dziecka - zwierzaki odnosza sie do dzieci zupelnie inaczej niz do doroslych, byc moze ona Maksia nie bedzie gryzla.
Majuska, a jakby tak sloik Nutelli do lapek? Bylo by troche kolorku...:-D
Ollena, do dupy po prostu.:tak: Koszmarne, ale jak juz trzeba, to do spodnicy, do mini sukienki scislej rzecz ujmujac i bardzo wzorzystych rajtek. Obowiazkowo wyjechana draperia na gorze - jakis szal kontrastowy, miekko poowijany wokol szyi.

Ollena te buty do d... się nadają. Ubrać coś do nich? miękka szeroka zamszowa spódnica i obcisła bluzka. Babka do takich butów musi mieć co najmniej 175 cm wzrostu, inaczej będzie wyglądać jak skarłowaciały krasnal :szok:

Witam, szukam właśnie takiego forum, gdzie są "młode" mamy w okolicach 40. Jak widzę chyba w końcu znalazłam???

Mam już córkę- lat 11, synka- lat 8, i wyglada na to, że w maju pojawi się 3- on/ona...poniekąd spodziewane ale nie dokońca zaplanowane:-)
Emocje we mnie buzują i potrzebuję dobrych dusz do pogadania!

reklama
Wszystko to odpada dziewczyny bo mam za chudna noge i legginsy i rajtki odpadaja bo but wyglada jak kajak ;)
Zaraz je zmierze do spodnie rurek, bo to jedyna opcja.
Mia raz sie obudzila o 6 bo Patrryk przyszedl, utlumilam bo jej sie gadanie wlaczylo, pozniej o 7 i spala do 8. Zdecydowanie nie moge jej pozwolic zasypiac o 18 na noc, bo za szybko sie wysypia. Zreszta ostatio jak zje np. o 3-4 to zabawa i pogaduszki jej sie wlaczaja. Fajnie miec wolny wieczor ale jednak niech idzie spac 19-20 bo rano to ja nie lubie wstawac ;-)

Majuska Packa cudna! ta ciemna karnacja i bialy ser :-D

Flo super fota!

Aniu Ty juz z rana Wandzie na spacer z psem bierzesz? jak to ogarniasz?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry