Malfilka
Zaangażowana w BB
Cześć!! Widzę, że nie próżnowałyście cały dzień:-). Ja dopiero dobiłam do domu. Nie ma to jak robić za kierowcę dla młodych- tu angielski a tam taniec...Dobrze, że wszystko w miarę w jednym miejscu.
misia45- mam nadzieję, że piwko było dobre!
anka_d- możesz skracać tego nicka..hehe- zazwyczaj w czasie ciąży coś trafia mój mózg na tyle, że ten wszystko komplikuje..(nawet nie wiesz ile nad nim dumałam- a i tak źle wpisałam- dodały mi się dodatkowe literki)
. Jestem prawie z Poznania.
Zoyka- mogę zrozumieć jak się czulaś z tak "wysoką" temperaturą.. Ja zazwyczaj mam takie spadki przy gorszym samopoczuciu (normalnie moja temp.oscyluje w okolicy 36,2 , ciśnienie też mam pełzające)
Generalnie dookaoła wszyscy chorzy, ja też zakatarzona. Kuba ma bolące gardło...
O- mój mąż właśnie wrócił po 2 dniach w W-wie. Super- pójdzie z psem:-)
Jakie pieski macie? Bo u nas border collie
idę przywitać męża. Do usłyszenia
misia45- mam nadzieję, że piwko było dobre!
anka_d- możesz skracać tego nicka..hehe- zazwyczaj w czasie ciąży coś trafia mój mózg na tyle, że ten wszystko komplikuje..(nawet nie wiesz ile nad nim dumałam- a i tak źle wpisałam- dodały mi się dodatkowe literki)
. Jestem prawie z Poznania.Zoyka- mogę zrozumieć jak się czulaś z tak "wysoką" temperaturą.. Ja zazwyczaj mam takie spadki przy gorszym samopoczuciu (normalnie moja temp.oscyluje w okolicy 36,2 , ciśnienie też mam pełzające)
Generalnie dookaoła wszyscy chorzy, ja też zakatarzona. Kuba ma bolące gardło...
O- mój mąż właśnie wrócił po 2 dniach w W-wie. Super- pójdzie z psem:-)
Jakie pieski macie? Bo u nas border collie
idę przywitać męża. Do usłyszenia
Nie chce zasypiać więc panie do na rączki :-( tylko, że potem ja mam jazdy...