reklama

Ciąża po 40

Cześć!! Widzę, że nie próżnowałyście cały dzień:-). Ja dopiero dobiłam do domu. Nie ma to jak robić za kierowcę dla młodych- tu angielski a tam taniec...Dobrze, że wszystko w miarę w jednym miejscu.
misia45- mam nadzieję, że piwko było dobre!
anka_d- możesz skracać tego nicka..hehe- zazwyczaj w czasie ciąży coś trafia mój mózg na tyle, że ten wszystko komplikuje..(nawet nie wiesz ile nad nim dumałam- a i tak źle wpisałam- dodały mi się dodatkowe literki):tak:. Jestem prawie z Poznania.
Zoyka- mogę zrozumieć jak się czulaś z tak "wysoką" temperaturą.. Ja zazwyczaj mam takie spadki przy gorszym samopoczuciu (normalnie moja temp.oscyluje w okolicy 36,2 , ciśnienie też mam pełzające)

Generalnie dookaoła wszyscy chorzy, ja też zakatarzona. Kuba ma bolące gardło...

O- mój mąż właśnie wrócił po 2 dniach w W-wie. Super- pójdzie z psem:-)
Jakie pieski macie? Bo u nas border collie

idę przywitać męża. Do usłyszenia

reklama
Hełoł ...
padam na pysk :-( pogoda ? zębol mój ? nie wiem...
No i dziś się dowiedziałam skąd skłonność Kubutka do usypiania na rączkach. Ze ŻŁOBA :eek: Nie chce zasypiać więc panie do na rączki :-( tylko, że potem ja mam jazdy...
aa i dziś zaczął podjadać jakiejś dziewczynce serek :-D

Malfila to Pan 100_1019.jpgi władca ,Królewna i poddane.Na dworze jeszcze mastifka,a bordery to fajne psy ale trzeba mieć więcej energii od nich bo zamęczą :-D.

Katrina od stycznia tego roku znieśli kwarantannę na moje szczęście :-D od szczepienia na wściekliznę musi minąć 21 dni i można jechać.
Ollena domku jeszcze nie ma wybranego, na razie jest rejon Londynu i kilka propozycji w dośćludzkich cenach. Mój Maciek pracuje, nie chciał studiować :(
Kłaczek nie sugeruję się książkami, toż najstarszy miał najpierw górne dwójki a potem długo nic :-D
Malfi to mój pies idiota i debil w jednym, ale najukochańszy futrzasty krokodyl

Coraz gorzej mnie rozwala choroba...

Matko, widzę, że w każdej praktycznie części Polski choróbska grasują:no:
U mnie koszmarny wieczór, Paćka nie mogła zasnąć, z nosa się jej leje jak z kranu, na widok Fridy dostaje spazmów,chce spać, ale nie potrafi buźką oddychać i co chwilę się wybudza z płaczem, czeka mnie tragiczna noc zapewne...dlatego też spadam zaraz do wyra.
Malfi ja mam dwie sucze - mixy, ...ponoć terierów...tzn. ich matki kiedyś przez chwilę stały koło teriera:-D No a za bordera podziwiam, fajne są, ale ja nie podjęłabym się posiadania takiej "torpedy":-D Marzenka nasza ma coś w typie border collie chyba, nie?

Aniu śliczny Tabiś jest, wogóle nie widac po nim, że taki cholernik:tak::-D

Ostatnia edycja:
Wyglądał nieziemsko, fakt. Mówiliśmy na niego Wampir Wielka Pupa bo nosił dwie pieluchy i szynę :-D
Tabiś jest rasowym owczarkiem z rodowodową matką, normalnie napuszczę go na Ciebie za taką ciężką obrazę jak kundlos-stupies :-D:-D:-D

reklama
Co do studiów to co one teraz dają????? jak nie idzie się na politechnikę lub znajomości nie ma to już lepiej zawodu się uczyć bo do emerytury coraz dalej i kto stołek młodemu odstąpi:no::eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry