reklama

Ciąża po 40

reklama
Kundello rasowy no! Ale piekny, to fakt, myslalam ze to owczarek:)

Nasza tez torpeda, na bank nie miejsza od bordera, ale ujarzmiona w domu, za to na spacerach sie ujarzmic gada nie da, ubolewam bo chcialam Mopsa i kiedys nie zawaham sie go nabyc, chocby z odzysku;)

A tu Axel, moj syn pierworodny, najwiekszy du.cyngiel we wsi ;) najukochanszy moj, martwie sie jak o wlasne dziecko.
Kot, inaczej kocica bezimienna 5 letnia, zima mega gruba jak widac na zalaczonym obrazku, latem mniej, ale ogolnie wlochata wiec to tez swoje robi;))
Polana nasza.

Zobacz załącznik 502512Zobacz załącznik 502513Zobacz załącznik 502514Zobacz załącznik 502515Zobacz załącznik 502516

Azula moze i nic nie daja (chociaz moim znajomym wszystkim DUZO daly) ale liczy sie w swiecie ten papierek, inaczej na czlowieka patrza, wiem po sobie bo na mnie patrza jak na panne NIKT.

[h=5]Pytam Was jako mamusiek ;)
Pytalam juz kiedys na forum czy ludzie w PL kupowaliby nowe rzeczy np. z Primarku, dzieciece. Duzo dziewczyn mi odpisalo, ze ludzi na to nie stac, nie kupuja nowych ubran i tylko uzywane jak cos.
W moim miescie na pewno, bo ludzie nie kupuja nic nowego dla dzieci, tacy zwykli ludzie oczywiscie.
Mysle nad uzywana odzieza dla dzieci, moze zabawkami dodatkowo. Co sadzicie? Lokal mam, ubrania bylyby czesto ze znanych firm tylko trzeba sie zaopatrzyc w ubrania i jakos to pchnac..
[/h]

Ostatnia edycja:
Azula ja wolę mieć studia niż być pani technik... jakos mi lepiej na duszy a pracować mogę w każdym zawodzie.
Ollena toż Tabris to czysty owczarek niemiecki średniowłosy z hodowli po wystawowej matce :szok:
Wszystkie futrzaki są cudne :-Dmałe, duże, rasowe i nierasowe. Koty, psy i tchórzofretki :-D

Ollena to świadczy jedynie o nich oni to Nikt bo nie studia świadczą o człowieku zresztą teraz te studia to każdy może skończyć byle kasę dał.O znać perfekt kilka języków ,a pracę dostaniesz bez studiów i dobrze płatną .Potrafić perfekt spawać,kłaść gładź naprawić komputer .Co dają studia geograficzne,historyczne ,socjologia bo już medycyna ,prawo i za sobą rodzina to już coś lub politechnika inżynierów i wynalazców pottrzeba ,a nie kolejnych urzędników.I nie daj się traktować jak NIKT bo też jesteś wartościowym człowiekiem.Co wart jest chirurg bez salowej .Nic bo w syfie jego zoperowani pacjenci bardzo szybko by popadali jak muchy.Wszyscy mamy jakieś zadanie do wykonania na tym świecie.

Ostatnia edycja:
To i ja się pochwalę moim zwierzyńcem:
DSC_0562.jpgDSC_0608.jpg
Gjalpo - mastif tybetański i reszta : parówy Łucja i Balbina, kryptoparówa Florence Foster Jenkins oraz chuda i koślawa pokraka mojej mamy ( ale mieszka też u nas) Sonia, zwana Kangurem.
Koty są 2 - dachóweczka tricolorka Amelia , oraz Pawian - zwany tak dla zmyły bo jest samicą rasy pers i ma 19 lat. Jest jeszcze królik - Lukrecja.

Ollena - wczoraj zajrzałam do lokalnego sklepu z ciuchami używanymi dla dzieci. Nic ciekawego tam nie było, a ceny - 7 do 15 zł. Zaznaczam, że to w dodatku sklep na zadupiu, powinno być taniej... Trochę się zdziwiłam, bo w tym momencie różnica między używanym a nieużywanym upolowanym na wyprzedaży jest na tyle mała, że nie wyobrażam sobie, żeby ktoś wolał używane.

Ostatnia edycja:
Ollena ja nie mam studiów, tylko studium i niechby ktoś na mnie spojrzal jak na pannę NIKT :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Panna to może i jestem bo 25 sierpnia sie urodziłam, ale na pewno nie NIKT:-D Jak się sama nie cenisz to Cie inni też nie cenią, taka prawda :) Nie czuję się wogóle gorsza z tego powodu, lubie sie uczyć, ale tego czego potrzebuje do życia i tego co mnie interesuje. Nie każdy lubi zgłębiać jakąś filozofię, czy też ekonomię. Mój stary jest po politechnice i co ? i gó...o:-D W odzieżówce robi;-) Azula dobrze gada:tak:
Ollena wg mnie pomysł bardzo dobry, gdybyś to jeszcze wsparła sprzedaża internetową to myslę, że wypaliłoby:tak:To wcale tak nie jest, że ludzie tylko używki i taniochę kupują. Nie wszystko na szmatach kupisz. A wiele osób ma kase i co jak co, ale na dziecko i jakiś ciuszek z zachodu wydadzą, chociażby kupią na prezent:tak:
Misia ja też dziś prawdopodobnie spędzę nockę na półsiedząco z Paćką na pufie bo właśnie przez ostatnią godzinę tak siedziałyśmy, udało mi sie ją odłożyć sapiącą do łóżeczka ale pewnie nie na długo....co za cholerne choróbsko:no:

Jak sie chwalimy, to ja też, moje sucze: Maja i Beza:

boguchwaa611011.jpg

Majuska współczuje :-(
siedzę i szukam jakiejś podyplomówki no albo ... samego magisterium z prawa.
Wiem, że Gdańsk juz ma coś takiego ale 7 semestrów no to czekam na wersje na max 5 semestrów :-D
Ekonomistów jest jak naprał i sama do dziś nie wiem co mnie opętało, zwłaszcza, że nawet minuty nie pracowałam jako ekonom i to jeszcze od przesiębiorstw :-D ale ostatnio jak sobie policzyłam, że mam jeszcze 21 lat pracować to stwierdziłam, że muszę coś zawodowo zmienić, rozwinąć bo dostanę większego fixum niz posiadam :-D
Ollena po pierwsze ludzie kłamią :-D sobie nie kupia a dziecku kupią. Widzę to u siebie w robocie też. Słuchaj Majuski :-)

Dzień dobry:-D
Ponarzekam sobie bo ledwo żyję. Wandzia jeszcze śpi i spała bardzo ładnie, za to ja mam problemy z oddychaniem i bólem gardła. Migdałki czy cóś wielkie jak arbuzy i bolą,może to węzły chłonne- sama już nie wiem. Otworzą aptekę to śmigam po coś, bo mi chłopisko całą apteczkę zabrało podczas wyjazdu.

Dziewczyny może i studia niewiele dają, ale kurcze.... tak poszerzają horyzonty myślowe, dają tyle nowych rzeczy że trudno to opisać. Zachłystywałam się tym innym światem przez pięć lat i w sumie żałowałam po obronie mgr że to już koniec... Na drugi fakultet nie było mnie stać więc zatrzymałam się w rozwoju naukowym. I co z tego, że jestem po socjologii i że teoretycznie powinnam pracować w ośrodku badań społecznych a pracuję w edukacji, co z tego że pracy w UK w zawodzie nie dostanę. Studia to piękny czas i nikt, kto go nie przeżył nie będzie w stanie zrozumieć czym są.
Oczywiście traktowanie ludzi bez mgr bez szacunku świadczy tylko i wyłącznie o poziomie intelektualnym owego delikwenta, ale jakże często i my magistrowie spotykamy się z lekceważeniem ze strony tzw robotników bo mamy studia. To działa w dwie strony. Trzeba się szanować i nic więcej.

Zwierzaki są śliczne- wszystkie, Katrina uwielbiam foksiki ale to kipiąca energia wulkanu :-D

A tak na koniec MAM BILET!!! Lecimy 15 listopada do Londynu:-D:-D:-D
I z pieśnią radości na ustach zapraszam na kawę :)))

reklama
Witajcie kochani

Aniu to szybko lecicie do mezusia oby sie wam ułozyło jak najlepiej i zdrówka zycze kochana
Katrina łóżko pietrowe boskie i psinka tez fajowa
Misia to co one w tym złobku oszalały tak dzieci usypiac a potem mecz sie w domu czlowieku bo dzieciaki to małe cwaniaki i szybko zalapi
Majuska to co Pacce jest tez jakies chorubsko dopadlo , zdrówka zycze , a psiaki masz az 2 ja z jednym nie umiem wytrzymac
a tez mam Bordera coliego jest kochany posłuszny ale dokładnie torpeda z niego musi sie wyszalec wybiegac ale i tak go kocham , nie mam zdjecia ale postaram sie zrobic i pokazac a moze jest na kompie poszukam
ollena ​u nas tez w wiekszosci kupuja ludzie w takich sklepach i jest dobrze co zrobic nie kazdego stac na to zeby ubierac sie w firmowe szmatki

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry