azula
Fanka BB :)
Zoyka tak uczyć się warto bo to co masz w głowie nikt Ci nie odbierze ja pisałam o tym ,że studia dziś to nie mają dużej wartości bo po prostu Ci którzy się kiedyś dobrze ustawili nie mają zamiaru ustąpić u nas do niedawna praktykowała ponad 80-letnia lekarka(Zoyka czy Julka tego kolejnego skoku nie przechodzi bo on się potocznie zwie bez mamy ani rusz?

chyba mój czas w tej firmie się skończył...muszę się z tym wszystkim przespać..............

.Majuska nie da rady wrócić do tego co robiłam handlowałam na giełdzie ,a przy małej nie da rady no i powprowadzali przeróżne ustawy,zakazy itp itd i teraz jest to nie opłacalne.Lubię sprzedaż bezpośrednią kontakt z ludźmi.Robota wykańczjąca bo nie kończy się z chwilą skończenia dnia targowego bo potem trzeba załatwiać towar itp itd.Teraz muszę się zająć Amelką ZERO żłobków potem może przedszkole i mam czas na myślenie.Dom umeblowany na farbę to raz na jakiś czas stać mnie będzie by odmalować jak sprzęt się popsuje wezmę na raty i przewegetuję,a może któraś z was wpadnie na jakiś ekstra pomysł i mnie zatrudni ale jeszcze nie teraz;-):-)