reklama

Ciąża po 40

Zoyka tak uczyć się warto bo to co masz w głowie nikt Ci nie odbierze ja pisałam o tym ,że studia dziś to nie mają dużej wartości bo po prostu Ci którzy się kiedyś dobrze ustawili nie mają zamiaru ustąpić u nas do niedawna praktykowała ponad 80-letnia lekarka(Zoyka czy Julka tego kolejnego skoku nie przechodzi bo on się potocznie zwie bez mamy ani rusz?:tak:

reklama
Dziewczyny zadzwoniłam do kumpla z pracy, a tak z "głupia-frant" , zapytałam co słychac i że wracam za miesiąc...a tam cisza w słuchawce..jakos tak bez emocji...zrozumiałam, że mnie tam już pogrzebano......................ale wiecie co, dobrze mi z tym kuźwa, jakoś tak lekko na duszy:sorry: chyba mój czas w tej firmie się skończył...muszę się z tym wszystkim przespać..............

Azula co robiłaś?? czemu odpuściłaś?? może warto znów zacząć?
Kłaczku u nas tylko kaptur, nie da sobie czapki nałożyć i koniec:no:

Zoyka doczytałam Cię....wkroczyłyście w 8 miesiąc, a nie wiem czy wiesz, że istnieje takie coś jak kryzys 8go miesiąca, oby Wam lekko przeszedł:
http://parenting.pl/portal/kryzys-osmego-miesiaca

Ostatnia edycja:
Kłaczku te czapy super:tak::-D.Majuska nie da rady wrócić do tego co robiłam handlowałam na giełdzie ,a przy małej nie da rady no i powprowadzali przeróżne ustawy,zakazy itp itd i teraz jest to nie opłacalne.Lubię sprzedaż bezpośrednią kontakt z ludźmi.Robota wykańczjąca bo nie kończy się z chwilą skończenia dnia targowego bo potem trzeba załatwiać towar itp itd.Teraz muszę się zająć Amelką ZERO żłobków potem może przedszkole i mam czas na myślenie.Dom umeblowany na farbę to raz na jakiś czas stać mnie będzie by odmalować jak sprzęt się popsuje wezmę na raty i przewegetuję,a może któraś z was wpadnie na jakiś ekstra pomysł i mnie zatrudni ale jeszcze nie teraz;-):-)

klaczku boskie czapy! :-) Patryk ma malpe z uszami takimi a Mia druga malpe na niemowlaka.

Zoyka beret fioletowy w H&M wlasnie kupilam! Zobacz fote, mezowi na profil wstawilam!

Powiedzcie Wy mi jak sloiczki Hippa sie maja do miesiecy i tabelek zywieniowych... Po 4miesiacu deserki z zurawina, owocami lesnymi, w zupce cebula i rozne tego typu niby zakazane rzeczy.

Ollena z hippa zacznij podawać te z zielonym A jak wszystko w porządku to możesz dodawać inne chodzi o alergie pokarmowe czemu nie podać owoców leśnych czy troszeczkę cebuli jak dziecko to dobrze toleruje .Ja cycowa i i tak już zaczełam podawać jabłuszko i marchew niby trochę wcześniej ale przecież krzywdy tym dziecku nie robię ,a zajada aż się uszy trzęsą:-D

Ollena, azula, ja te czapy robilam w ub. roku na zamowienie i to sa fotki tamtych czapek. Karolowi zrobie przystosowane kolorami do kurtki i kombinezonu, ale tez takie zwierzaki. Kurcze, gdybym miala corke, zrobilabym jej biedronke i pszczolke... o, rany... malpke, zabke, kroliczka. Moje dziecko ma tylko jedna glowe - szkoda w sumie.

Przemyslalam zagadnienie... Mojemu dziecku najbardziej pasuje skunks.

Ostatnia edycja:
Kłacxzku na allegro pszczółki i biedronki widziałam nawet świetną myszkę Minnie ale już nie kupuję mam chyba ze 100 czapek ,chustek i opasek jak coś kupię używanego to każdy jakieś skarpetki ,śliniak ,body czy czapkę dorzuca jako gratis i może taka pszczółka w przyszłym roku:tak::-)

Dalej się nie zgodzę, że studia dziś nie mają żadnej wartości. Uczą nas myślenia, postrzegania świata w szerszej perspektywie i to nie jest tęsknota za młodością to tęsknota za tymi niedostępnymi horyzontami...

Tabrisek po pierwszych szczepieniach, umówiony na kastrację za dwa tygodnie i potem na podanie reszty specyfików potrzebnych do przekroczenia granicy.

Ollena przepraszam, bo wczoraj byłam nieco oszołomiona tempem zakupu biletów. Odnośnie ciuszków... u mnie jest świetny sklepik ze szmatkami i mają cudowne rzeczy dla dzieci, ale ceny wyższe niż niejednokrotnie w sklepie nowe. Wiem, że nie dostanie się takich rzeczy w PL, wiem że to markowe ciuszki ale sukienusia za 30 zł to wg mnie przesada, spodenki 20 zł a kurteczki są po 20-45 zł. Wolę pójść nawet do marketu i kupić gorsze a tańsze bo dziecko zaraz z tego wyrośnie. Dla siebie wybierałabym rzeczy droższe bo wiadomo że dorosły człowiek nie rośnie i nie niszczy:) Ale są ludzie, którzy mają pieniądze... tylko oni kupują nowe ubranka. Szmateksy są dla biednych i cena musi być odpowiednia.

reklama
Aniu muszę cię zmartwić im więcej wiesz tym jesteś smutniejsza i coraz bardziej się zastanawiasz i w końcu jak Sokrates powiesz "Wiem ,że nic nie wiem;-):-)".Studia same w sobie to wspaniała sprawa ale mi chodzi o to co one dają w świecie chodzi o możliwość pracy jej zdobycia ?,a nie o same studia ja też chętnie się uczę i powiem szczerze ,że bym potem poszła na uniwersytet trzeciego wieku(tak to się chyba nazywa)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry