anka_d
Fanka BB :)
Ollena jak sam? Łazi na smyczy ze mną w nocy. On jest zachwycony a ja trochę mniej bo zamiast spać czekam na porę gdy nie bedzie innych psiarzy na osiedlu. Godzina idealna: 1.30-4.30
W ciągu dnia szybkie sikanie bo przecież Wandzia w domu a w ciagu dnia nie sypia tak mocno jak w nocy i strach ją zostawić. Ciekawe jak długo pociągnę w takim kieracie....
Teraz był Maciek i wziął go na spacerek to mam chociaż spokój z nim do późnego wieczora
)) a potem nocne wędrówki po osiedlu.... Na dodatek zaczyna i mnie łamać choróbsko i obym tylko Wandeczki nie zaraziła bo wtedy to już się chyba powiesze ze szczęścia 
W ciągu dnia szybkie sikanie bo przecież Wandzia w domu a w ciagu dnia nie sypia tak mocno jak w nocy i strach ją zostawić. Ciekawe jak długo pociągnę w takim kieracie.... Teraz był Maciek i wziął go na spacerek to mam chociaż spokój z nim do późnego wieczora

no i dzisiaj nie wyła na jego widok po raz pierwszy w życiu. Rozdaje uśmiechy Filipowi a jak widzi Macieja to jest dziki ryk i nikt nie wie dlaczego. Może to okulary i broda???