kłaczek
Fanka BB :)
Zoyka, Twoja mynda jest z tych malych ADHD, a moja mynda jest z tych bardziej statycznych.
Delikatnie mowiac statycznych. Karol jak sie glebnie z siadu na lezaco, to lezy i czeka az go podniosa - nie przewroci sie na brzuch, tylko lezy i czeka, a jak sie nikt nie pokwapi to zaczyna jeczec. Byl okres ze sie turlal jak najety, ale juz mu przeszlo i teraz gdzie sie da to sie wspina do pionu. Przeciez to nawet pelzac normalnie nie chce, tylko na tylku zasuwa po podlodze.
Delikatnie mowiac statycznych. Karol jak sie glebnie z siadu na lezaco, to lezy i czeka az go podniosa - nie przewroci sie na brzuch, tylko lezy i czeka, a jak sie nikt nie pokwapi to zaczyna jeczec. Byl okres ze sie turlal jak najety, ale juz mu przeszlo i teraz gdzie sie da to sie wspina do pionu. Przeciez to nawet pelzac normalnie nie chce, tylko na tylku zasuwa po podlodze.
,a tak ładnie było wczoraj:-)już tęsknię za wiosną i latem.Nie cierpię zimy.Marzenko Brutusik fajowski psiur
,a wy bardzo sympatyczni

dlatego daję rano i rano o dziwo trochę trzyma nie wiem czy to ciężej strawne czy dziecku pić się chce czy co już pomysłów mi brak ale niestety budzi się po 4-5 razy w nocy z czego raz udaję się zakneblować