reklama

Ciąża po 40

Ania ma rację. I ja czasem muszę zostawić Julkę żeby chociaż odkurzyć-łóżeczko jest najbezpieczniejsze. Obkładam je wtedy kołderką od strony ściany i już.

Dziewczyny białe gulki na dziąsłach sygnalizują że będą szły zęby ? Julka ma cztery gulki białe. Aż się boję pomyśleć ze będą szły cztery na raz u góry. Moze dlatego te pobudki nocne ..

reklama
Białe może wskazywac na zęby, dziąsła są rozpulchnione najpierw a potem przebijają się zęby i wtedy bieleją. Ale to nie znaczy, że pójda cztery jednocześnie. Teoretycznie zęby rosną z ośmiotygodniowymi przerwami:)

Aniu ​tak powinno byc a w rzeczywistości jest inaczej klaudi szły 3 na raz zeby przy tym okropnie wysoka goraczka bez zadnych przerw 8 tygodniowych szły jej 2 jedynki i dwójka górna na raz wyłaziły

Karenka nie martw się, wszystkie bładziłysmy i bładzimy we mgle nowych doświadczeń i zdobyczy techniki w zakresie pielęgnacji i żywienia noworodka :-D i 3/4 z nas ma nastoletnie bądź dziestoletnie potomstwo :)))
Po to masz nas, by się pytać. W końcu jesteśmy już "doświadczone" posiadając kilkumiesięczne pociechy :-D:-D:-D
Marzenka teoria teorią, wiem... ale czasami cuda się zdarzają :))))

Marzenko Kubie szły żebale w jednym czasie, najpierw poszedł dół - jak w kasiązkach potem dwójka dolna jak nie w ksiażce a potem natarcie 5 zębów :-(
To wszystko co w książkach jest napisane to statystyka i nic więcej.
Witaj Karenka :-)
Kuba jest moim pierwszym dzieciem, także dla mnie to już w ogóle kosmos był :-D Własnie w czasie zabawy z ojcem zaatakował drzwi z czółka... a ja bohatersko zjadłam dzis 2 łyżki ryzu i cisza... Jutro suchy chleb, suchary i ryż.
Wiece, to ORS z hippa jest całkiem smaczne :-D

Karenka ja 22 lata przerwy ale dzięki dziewczynom z BB radzę sobie:-).Nie wiem co bym bez Ank itej od DE, Misi,Zoyki Majuski ,Flo ,Marzenki Olleny ,Kłaczka i innych zrobiła:tak::crazy::rofl2::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D.Na szczeście wspierają mnie :-) w tych zmaganiach macierzyńskich

Pragnę zdementować pogłoskę iż "d" jest do DE :-D to nic innego jak województwo dolnosląskie baby przebrzydłe :))
Żmij zasnął, oby do jutra... ciut za wcześnie poszła spać ale dzisiaj były dwie drzemki po 30 minut a to dla niej za mało. Dwa raz obudził ją tatuś tłukąc się na skype beznadziejnym mikrofonem :sorry2:
Misia chyba zakupię ORS na podróż, tam takich specyfików mogę nie dostać albo nie wiedzieć że TO jest TO.

reklama
dzieki temu ORS przeżył Kuba jak miał infekcje a teraz ja. Kleik gotowany mu nie smakuje i nic nie poradzę a ORS pije ddo ostatniej kropli.
Znajoma ma 2 dzieci, 3,5 i 1,5 roku i jedno zapija się ORS a drugie wypiej ale woli zdecydowanie kleik gotowany.
Anko to Ty jesteś Anką DO :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry