reklama

Ciąża po 40

Majuska Packa boska a piesy piekne! Gratuluje nowej umiejetnosci krzeslowej,nie doswiadczylam wiec nie wiem co czujesz ale wszystko przede mna ;-)

Asiu bo co to za imie Mia, nie bylo polskich imion,jaj to wynawiac ,pisac,pierwszy raz takie imie slysze,jak mozna cos takiego wymyslec i kto na to wpadl a najlepsze i dobitnie powiedziane... Jak sobie rodzice chcieli tak sobie ochrzcili,powtorzone kilka razy. ...ale moja wlasna matka do dzis jest oburzona.
w kazdym razie milo, ze Ci sie podoba!

Majuska uklony z powodu pol roczku... ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Majuska - dołączam się do Misi, karnację ma Patrycja śliczną!!!! Sama jej zazdroszczę. Jakub jak sie urodził był taki troszkę ciemniejszy (w ciąży z nim uwielbiałam jeść surową marchewkę, pewnie dlatego), ale teraz już ma normalną - znaczy się bladzioszek jest. A psiunie przekochane.

Dla Alinki mam juz przebranie na Hellowen (nawet dwa), ale dla Kubusia nic a nic. Myślę, że się nie obrazi... hihi. I tak jeszcze nie pójdzie zbierać słodyczy.

Ollena - myślałam, że fakt iż wypiłam kieliszek (no dobra duży kieliszek) Baileys-a spowodował omamy wzrokowe, wzięłam więc patrzałki i co???? nie no widzę dobrze, to Ty walisz takie literówki, że czasami zastanawiam się co autor miał na mysli. A może Ty też po Bailey-sie??????

Ostatnia edycja:
Witajcie.
Malfi graruluję udanej wizyty u ginekologa.
Pisałyście o Nizoralu -zamiast niego polecam Szampon biały jeleń.
Co do cichych dni-mojemu przechodzi jak ma pustą szafę:-D.Ja dalej nic nie robię [do8.XI],tylko upieką dziś z młodymi babeczki,mięso będzie z papirusu ,gotowe frytki.
Miłego dnia
Asia na oś ."K" nad apteką jest ciucholand ,gdzie można dostać nawet nowe ciuszki dla noworodków ,niemowlaków

Ostatnia edycja:
Helloło:-D
Wanda w swoim pokoiku przespała samodzielnie bardzo ładnie a elektroniczna niania zdaje egzamin chociaż ja i tak budziłam się przed nianią :-D urządzenie wyłapuje dźwięki wydawane przez biedronkę a ja wyłąpuję jej obroty i kopanie. Po dzisiejszej nocce wiem jednak, że mała nie musi wracać do mojej sypialni i może spać osobno.
Wczoraj podłapała nową umiejętność jaką jest złośliwe wyrzucanie smoczka poza łóżeczko :-D nie płacze za nim, ale wyrzuca i czeka aż podniosę, położę koło niej i bach - smoczek leci znowu :))
Ollena rzeczywiście dziwne... trzeźwa byłaś? bo co autor miał na myśli to trudno zrozumieć po Twoim pisaniu :-D okularów co prawda nie założyłam ale czytałam na głos by uwierzyć i pojąć :)))
Kłaczek musisz, musisz! zrobić zdjęcia Karolka w roli szkieletu. To będzie hit sezonu halloween :-D
Majuśka świetne zdjęcia :-D Paćka ma karnację taką chyba po tacie z tego co pamiętam ze zdjęć? Psiaki ech... pełna symbioza :)))
Sandy wybacz, ale osiedle "K" to kojarzy się tylko i wyłącznie z przychodnią "K", której Asia jest teraz stałym gościem i członkiem :-D Ty zresztą też :)))
Kawę zrobiłam.........

Hejka,
ja jak zwykle połamana po nocce, 2 pobudki Paćka, 3 pobudki zwierzęta:no:
Ratuje się kawą , no i mam zaraz klienta, przychodzi spanielek, macie jakiś sprawdzony przepis ??:-p

Potem sprawy budowlane....

Hahaha padlam!
Pilnuje sie juz.
Nie pilam nic ale pisalam z komorki w lozku wiec szybko i nie patrzac.
Teraz tez z tel ale patrze :)
Mia o 5 zjadla odrobine mleka,poszalala po czym podniosla krzyk,nic jej nie uspokajalo, jakby kolka...po kaszce sliwkowej?

Gadzina... Wczoraj pospal tyle co w miescie, tylko chwile, po poludniu nie chcial, wieczorem padl przed 7, wiec wstal o... 5:30. Z godzine sie z nim kitwasilam zanim wpadlam na genialny pomysl - wzielam odlozone juz zabawki i wrzucilam mu do lozeczka z cala torba - niniejszym dziecko przeszlo w stan radosnego pokwikiwania, a ja moglam dodrzemac. Fotke kosciotrupka zrobie - no, przeciez! Za to obudzilo mnie dziecko widokiem bajecznym - otwieram oczy, a on STOI W LOZECZKU.

Dziękuję Majuska ja to fanka fotoreportaży i żądam jak najczęściej i jak najwięcej:-)Psice superanckie .Patrycja ciudna:tak:.Ollena nie każdemu się imię musi podobać .Mia oryginalne ja bym takiego nie dała ale nie znaczy ,że mi się nie podoba jednak dla mnie zbyt egzotycznie brzmi tak jak i np Faustyna,,Ruben,Diego ,Jaśmina.To chyba kwestia tego,że to rzadkie u nas imiona ,a jakby były często nadawane pewnie by się ludzie oswoili .Kiedyś Zofia ,Krzysztof,Józef też były obco brzmiące ,a teraz nasze rodzime są dziwne np Ziemomysł Doman ,Bratumiła i inne.Ale o gustach się nie dyskutuje.Nie to ładne co ładne ale to co się komu podoba:tak:Ja już nigdy się nie wyśpie pobudki co godzinę tzn płacz ja się zrywam ,a ona śpi albo chce do cyca ,albo wali kupiszona,albo śpiewa albo chorera wie co:baffled:.Kłaczkui gratki dla istoty dwunożnej.Oczywiście tego" szkieletora" chcemy zobaczyć i czekamy na foty:-D

reklama
Siemka:-)

Kocham te leniwe sobotnie poranki, kawa i komp :blink:

Sandy byłam kiedyś w tym ciucholandzie, znajoma z pracy mnie wyciągnęła, ogromny jest i całe mnóstwo ciuchów..:szok: no ale wtedy jeszcze się nie narodziła w mojej głowie ta myśl, że będę mamą po 40 :-)i zupełnie czego innego tam szukałam.. Aniu w Tychach są osiedla oznaczone alfabetycznie, stąd os K jak poradnia K :-D, ja np. mieszkam na A..;)

Majuśka zdjęcia suuper, ależ ta Paćka mi się podoba:tak:

Malfilka ta książka to Dlaczego mężczyźni kochają zołzy , niezły poradniczek życiowy, można ściągnąć w necie, np. na chomiku, polecam ...
Azulka
jeśli chodzi o zlot to ja bardzo chętnie :tak: ale może jak już urodzę, bo teraz z tym brzucholem .. a w tygodniu pracuję, więc w weekendy padam. Ale dzięki wielkie za propozycję, myślę że na pewno się spotkamy jeszcze, bo przecież mieszkamy blisko :-)

Mam za sobą pierwszą nieudaną licytację allegrową na ubrankach dziecięcych ... megapaka ciuszków , naprawdę super, no ale cena min. nie została osiągnięta... a sporo było licytujących. Serio, opłaca się kupić używane, jak byłam wczoraj w tesco, to mnie zamurowało na widok pojedynczych sztuk,np. body czy koszulek ...:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry