Majuska Packa boska a piesy piekne! Gratuluje nowej umiejetnosci krzeslowej,nie doswiadczylam wiec nie wiem co czujesz ale wszystko przede mna ;-)
Asiu bo co to za imie Mia, nie bylo polskich imion,jaj to wynawiac ,pisac,pierwszy raz takie imie slysze,jak mozna cos takiego wymyslec i kto na to wpadl a najlepsze i dobitnie powiedziane... Jak sobie rodzice chcieli tak sobie ochrzcili,powtorzone kilka razy. ...ale moja wlasna matka do dzis jest oburzona.
w kazdym razie milo, ze Ci sie podoba!
Majuska uklony z powodu pol roczku... ;-)
Asiu bo co to za imie Mia, nie bylo polskich imion,jaj to wynawiac ,pisac,pierwszy raz takie imie slysze,jak mozna cos takiego wymyslec i kto na to wpadl a najlepsze i dobitnie powiedziane... Jak sobie rodzice chcieli tak sobie ochrzcili,powtorzone kilka razy. ...ale moja wlasna matka do dzis jest oburzona.
w kazdym razie milo, ze Ci sie podoba!
Majuska uklony z powodu pol roczku... ;-)
Ostatnia edycja:
i zazdraszczam Paćce karnacji
.Ollena nie każdemu się imię musi podobać .Mia oryginalne ja bym takiego nie dała ale nie znaczy ,że mi się nie podoba jednak dla mnie zbyt egzotycznie brzmi tak jak i np Faustyna,,Ruben,Diego ,Jaśmina.To chyba kwestia tego,że to rzadkie u nas imiona ,a jakby były często nadawane pewnie by się ludzie oswoili .Kiedyś Zofia ,Krzysztof,Józef też były obco brzmiące ,a teraz nasze rodzime są dziwne np Ziemomysł Doman ,Bratumiła i inne.Ale o gustach się nie dyskutuje.Nie to ładne co ładne ale to co się komu podoba
.Kłaczkui gratki dla istoty dwunożnej.Oczywiście tego" szkieletora" chcemy zobaczyć i czekamy na foty
no ale wtedy jeszcze się nie narodziła w mojej głowie ta myśl, że będę mamą po 40 :-)i zupełnie czego innego tam szukałam.. Aniu w Tychach są osiedla oznaczone alfabetycznie, stąd os K jak poradnia K