Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fajnie jest bo każda w innym tygodniu ciąży i znowu będziemy przeżywać porody naszych forumowych maluszków w różnych odstępach czasu, co nie pozwoli nam na nudę 
Aniu masz fajnie tylko 1 góra 2 pobudki i całe 140 cm;-) ja mam z Amelianką całe 200cmx 180 cm .M porzucił nas na rzecz swoich 140 w innym pokoju.Sandy zdrówka lepiej już jedz brokuły delikatniejsze i mają kwas foliowy
i niech Ci szybko dolegliwości trawienne przechodzą
.A była wczoraj u mnie siostra i szwagier i wypił z M trochę nalewki.I zadzwonił do Adama udało się(ponoć miał zalany telefon) ja się usiłowałam dodzwonić ale tam sa lasy i zasięg daremny.Adaś się ucieszył.Borysek waży 7 kg i już robi przewroty:-).Zapewne dopiero na Boże Narodzenie wnuczka zobaczę .Mieli przyjechać na Wszystkich świętych ale mu to z głowy wybiłam .Tyle kilometrów z maluchem na 4 dni z czego 2 w podróży
.
kilka kawałków ciasta.. 2 buły i sałatki z majonezem..masakra. Muszę przyjść do opamiętania bo będę czołgiem.

a z tą opuchlizną to czy wypijesz 7 litrów czy 1... jak organizm będzie chciał zrobić z Ciebie balonika to i tak zrobi 
dzisiaj przytulałam się do anteny wifi, bo Maciek wsadził ją pod poduszkę nie wiedziec czemu i zaplątałam się w przewody przez sen
musze go ochrzanić za zamach na zycie własnej matki