reklama

Ciąża po 40

Majuska jak bezrobotna? bierz wychowawczy na 2 lata i nikt Cie nie zwolni.
Obecnie jestem na urlopie wypoczynkowym, ale juz napisałam podanie i od 29 pazdziernika wchodzę na wychowawczy do 28.10.2015 roku :-) nikt mnie nie zwolni lata pracy lecą, chociaż bezskładkowe ale są. Nie kombinuj tylko pisz do 2014 roku, bo Paćka już ma prawie roczek. Zawsze to zabezpieczenie na przyszłość nim uruchomisz swoje wymarzone zawodowe plany.
Azula wszystkiego najlepszego dla Amelki poważnej Panienki :-D

reklama
Witam w gronie przyszlych zabojczyn mezow..

Flo zdjecie wspaniale, psiur przepiekny a Maks mina nieziemska :-))
100 lat!!!!!!!

Azula wszystkie 5-miesiecznego dla Amelki! A takie pytanie z ciekawosci..ona tych opaskach i czapkach w domu lezy?;-)

Zoyka lampki precz, dziecko ma spac po ciemku i tez tak zasypiac.

Gardlo mam zawalone, jedna strone spuchnieta, jakby migdal czy ropien. Patryk dzis lepiej ale wieczorem zbijalismy goraczke.
Mia sie bóli, spac nie chce, az godnole wyjelam i chwilami ja bujam :(

Majuska przecież Anka rację ma wychowawczy to chyba o wiele dłużej trwa:tak:.Zoyka chciałabym tak szydełkować ale to nie moja broszka odkupiłam w Allegro za niewielkie pieniążki.Naprawdę śliczny myślę,że wszystkie nasze dziewuszki w tym turkusiku uroczo by wyglądały po prostu śliczny kolorek.Ollena w opaskach tak leży i lubi zresztą uroczo wygląda ,a u nas sami palimy w piecu i jest średnio ciepło na plac jak idziemy to ubieram już czapy i jej fotę cykam ja uwielbiam ją fotografować.Flo jak już pełnoletnia to chyba postawi cusik mocniejszego:-);-) Zoyka niektóre kwiatki mogą być trujące.Uważaj na Julcię

Ostatnia edycja:
Ollena nie wiem do kogo podobne masz dzieci czy Ty czy mąż, ale jedno jest pewne:-D Mia to kserokopia Patryka. Są identyczni! brat nie wyprze się siostry :-D Fajne dzieciaczki:))) gratuluję obydwojga :)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry