anka_d
Fanka BB :)
Majuska jak bezrobotna? bierz wychowawczy na 2 lata i nikt Cie nie zwolni.
Obecnie jestem na urlopie wypoczynkowym, ale juz napisałam podanie i od 29 pazdziernika wchodzę na wychowawczy do 28.10.2015 roku :-) nikt mnie nie zwolni lata pracy lecą, chociaż bezskładkowe ale są. Nie kombinuj tylko pisz do 2014 roku, bo Paćka już ma prawie roczek. Zawsze to zabezpieczenie na przyszłość nim uruchomisz swoje wymarzone zawodowe plany.
Azula wszystkiego najlepszego dla Amelki poważnej Panienki
Obecnie jestem na urlopie wypoczynkowym, ale juz napisałam podanie i od 29 pazdziernika wchodzę na wychowawczy do 28.10.2015 roku :-) nikt mnie nie zwolni lata pracy lecą, chociaż bezskładkowe ale są. Nie kombinuj tylko pisz do 2014 roku, bo Paćka już ma prawie roczek. Zawsze to zabezpieczenie na przyszłość nim uruchomisz swoje wymarzone zawodowe plany.
Azula wszystkiego najlepszego dla Amelki poważnej Panienki

.Zoyka chciałabym tak szydełkować ale to nie moja broszka odkupiłam w Allegro za niewielkie pieniążki.Naprawdę śliczny myślę,że wszystkie nasze dziewuszki w tym turkusiku uroczo by wyglądały po prostu śliczny kolorek.Ollena w opaskach tak leży i lubi zresztą uroczo wygląda ,a u nas sami palimy w piecu i jest średnio ciepło na plac jak idziemy to ubieram już czapy i jej fotę cykam ja uwielbiam ją fotografować.Flo jak już pełnoletnia to chyba postawi cusik mocniejszego:-);-) Zoyka niektóre kwiatki mogą być trujące.Uważaj na Julcię
, a wraz z nia wychowawczy
...reszta na GZ;-)