reklama

Ciąża po 40

reklama
Witajcie.
Witaj Czarna w gronie czterdziestek ,ja też czerwcówka 2013 -jak będzie wszystko ok.
Kurcze nie umię spać ,druga połowa mnie wnerwiła-trzecie dziecko w drodze ,a u niego reorganizacja firmy a on zgrywa luzaka..nie śpię od 3 ,najchętniej bym go obudziła i pozbawiła optymizmu..., jeszcze te jego głupie teksty ,...

Dzien dobry,
deszczowo i ponuro dzisiaj... ciemno na dworze a ulewa taka, że nie wiadomo jak wyjść z bydlęciem na spacer :no: Ze spacerku chyba dzisiaj nici będą...
Sandy nos w górę, faceci czasami sa tacy dziwnie nieodpowiedzialni a jak przychodzi co do czego to jednak się starają i stają na wysokości zadania. Chociaż teksty mają rzeczywiście irytujące.
Misia nie pojadę do Poznania, nie lubię Pyrlandii, bo mi drogi S5 nie wybudowali :-)
Florka zdjęcie fantastyczne :-D

Azula, to u nas takowa prezentacja musialaby sie odbyc... pod poczta. Koniecznie tuz przed 9:00 lub tuz po 14:30, kiedy to rodzice odbieraja dzieci z pobliskiej szkoly - inne miejsca i czas nie wchodza w gre bo nie byloby publiki. A XIII Ksiegi nie da sie bez uczucia przeciez.
Asia, to moze byc grozne. Idz do gina, wypada zrobic mocz i sprawdzic cisnienie. Moze to byc nic, a moze byc gestoza. Koniecznie trzeba sprawdzic
Flo, ujme to tak: Ale morda! Zdjecie obledne, Maks wyglada tak malenki przy tym wielkim psisku - cudna fota.
Misia, ja odpadam - napisali "orka", a nie "orke" - nie moja liga.
A tak serio, to wyglada ze gosc chce kupic gotowa postac do jakiejs gry.

Hejka dziewczyneczki!
Miałam dziś fajną nockę, no ale nie cieszę się, bo u Godzilli to może oznaczać tylko tyle, że dwie kolejne będą do doopy:rofl2:

Asiu jeżeli bardzo puchniesz to koniecznie do gina, ważne jest też codzienne mierzenie ciśnienia jeżeli masz mozliwość!!!!

Misia nie, zdecydowanie to nie fucha dla mnie:-D...ale gdyby ktos poszukiwal np. jakiejś Elficy to mogłabym spróbować:-D:-D:-D..ponoć mam takie elfie uszy:-D

Czarna witaj , ależ tu u nas wysyp brzuchatek!!! Fajnie!! Będziemy kibicować,wysłuchiwać utyskiwań, pomagać przeć przy porodzie..no bo kto jak nie my:-D

Flo zdjęcie urzekające:tak: A tak wogóle to zdrowia , szczęścia, pomyślności , moc urodzinowych życzeń !!!!

Witajcie,

My wyspane. Julka dała pospać od 24 do 8. Cud , miód i orzeszki. Pierwszy raz wyłączyliśmy jej lampkę na noc bp J usłyszał,że człowiek lepiej spi jak jest ciemno bo wytwarza się melatonina.

U nas wyszło słońce choć zamglony i zachmurzony poranek tego nie zapowiadał. Czuć jesień. Juz tyle liści pospadało z drzew.

Już mi się nawet pisać nie chce z,e znowu była poranna ostra wymiana zdań. J kłamie i ja się z tym pogodzić nie potrafię. A najgorsze jest to, że wmawia mi że czegoś nie mówił. A akurat tym razem powiedział to przy mojej Mamie. Co ja mam z tym zrobić?

Nogę ma spuchniętą aż kostki nie widać.Boli jeszcze bardziej ale usłyszałam ze do lekarza nie pójdzie bo nie będzie miał kto na mleko dla Julki zarabiać. Mi brak argumentów.

Olewam ...

do życzeń dla Flo - dołączam !

Flo wszystkiego najlepszego!!!
Zoyka to Jula spała przy świetle? Dzieciaki powinny mieć ciemno, bo wtedy uczą się, że noc nie jest straszna i rozdzielają pory dnia. Wspólczuję Ci sytuacji z Jarkiem, jakoś chyba musicie dojść do porozumienia bo takie życie jest mało fajne:((
Asiu idź do lekarza, to może być tylko puchnięcie ciążowe ale może też być coś z nerkami. To mrowienie to nie brak magnezu?
Deszcz leje od nocy non stop a Wanda dostaje szału w domu z nudów. Tarzam się z nią po kocyku i nawet pozwalam na dłubanie w oczach ale jęczy i marudzi. To będzie ciężki dzień...

Azula jak to co obchodzi, Flo ma dziś 18-tkę:-D
Gratki dla turkusowej ślicznej Amelci:-D

Zoyka przybij piątkę...ja tez dziś poszłam ze starym na noże, mi to się już z nim nawet nie chce dyskutować, powiem raz co o nim myślę, a potem się wyłączam, może i są to pierdoły, ale kilka pierdół dziennie i w końcu kielich goryczy sie przelewa...no a on oczywiście twierdzi, że wszystko to z mojej winy..ja go nawet z błędu nie wyprowadzam..po prostu się wyłączam...pojechał w pi..u na budowe, uśpiłam se Paćkę i upajam się błogą ciszą

a i jeszcze przedłużyłam wychowawczy do końca roku..od 1 stycznia jestem bezrobotna :)))))))

reklama
Azula - gratulacje i buziaki dla Amelianki. Piękny komplecik, twarzowy. Sama robiłaś ?

Aniu - tak, włączaliśmy malutką,czerwoną lampkę od początku.

się zaczęło... masakra....

cd na GZ ..

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry