reklama

Ciąża po 40

Zoyka według mnie powinnaś pisac pismo do energetyki z prośbą o kontrolę zuzycia emergii elektrycznej. Bardzo możliwie, że ktoś się do Was podpiął i płacicie czyjeś zuzycie prądu, czyli ten ktoś zwyczajnie kradnie. Spróbuj wyłączyć w domu wszystko co na prąd, łacznie z diodami w tv i dekoderach i zobacz czy kręci się licznik nabijając impulsy. Mamy w domach dokładnie to samo a moje rachunki to ułamek z Twoich...

reklama
Ale Was duzo :-)

Katrina jak juz mowilam Mia moze przechodzic zeby tak jak Patryk czyli bez zadnych objawow.
Z przed kilku godzin... zagladam do paszczy Patryka a tam 2 szostki naraz wychodza, dziasla wielkie, przeswituja zeby, jeszcze nie przebite. Boli Cie cos, czujesz, wiedziales ze Ci tam zeby wychodza? Nic nie boli, nic nie swedzi wszystko cacy.
Ja jak na tym etapie mialam zeby madrosci to cos tam czulam a on nic a nic!

Poklocilam sie znowu z mm..rece opadaja. On ma wszystkiego dosc, jest najbardziej pokrzywdzony i w ogole..szkoda gadac.

Malfilka - najlepsza szkoła, to szkoła życia. Wyjedźcie na rok do UK albo do IRL nauczy sie raz dwa. To tak z poczuciem humoru oczywiscie, ale na prawde jak dziecko musi, to szybko się uczy.

Zoyka - my mamy rachunki co 2 mies. z tym, że na podstawie odczytu. Największy jaki miałam to było coś ok. 186 Euro, dla zaokrąglenia dajmy 200 E razy 4 to jest jakieś 800 zł. To skąd nagle 1500?????? A mamy wszystko na prąd!!!!!

Ollena - Alinka tez bardzo łagodnie przechodziła ząbkowanie.

rzeknę : bry choć mało dzisiejszy dzień jest bry :-(
Kubul kaszle, lekarka na urlopie więc czekamy jutra... Noga mnie boli i w ogóle jest auuuuuuuuuuu
Witam Dziewczyny :-) Oczywiście że mozecie się przykleić :-) Witajcie cieplutko :-)
Zoyka sprawdź tę swoją elektryczność jak mówi Ania.

Kurka wodnista ledwo chwilę na naszym watku mnie nie ma ,a tu nowa mamusia się pojawia .Witaj Czarnai przyssaj się mocno:-) .Dziewczyny jednak trzeba bardzo na żłobki ,przedszkola ,szkoły uważać.Anka aż łzy mi w oczach staneły jak można brać pewnie nie małe pieniądze i się regularnie znęcać nad maluszkami:-(:szok::angry::no:.Kłaczku ,a co myślisz o krakowiaku z hołubcami w parku miejskim lub na skwerku(jeśli parku brak) dla naszych nowych nabytków:-)

reklama
Kłaczku no pisząc skwerek miałam na myśli cusik takiego jak u nas bo park miejski daleko ,a to cusik jest w centrum naszej dzielnicy .Myślę,że dziewczyny wstępujące w szacowne grono zacnych matron wiedzą o jaki skrawek ziemi w ich miejscu zamieszkania idzie:tak:A recytacja z uczuciem jest wyśmienitym zakończeniem:-):tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry