reklama

Ciąża po 40

reklama
No tatuńcio dał radę ;-)ale ja widzę niesamowite podobieństwo między dwójką maluchów. :-D A Ty Ollena bardzo ładnie wyglądasz i teraz mam pewnośc, że po piwo nam latasz jako najmłodsza ;-)

dobre i do wykorzystania kiedyś

28417942403901765178579.jpg

Dzisiaj ze zdrówkiem lepiej, synuś nawet pamiętał 3 z 6 zdań..hehe Calkiem DOBRY dzień!!!

Czarna- witaj!!! Widzę, że mamy dzieciaki w podobnym wieku (u mnie córa- 11 lat, syn-8 lat):-)

Flo- zdjęcie fantastyczne- Twój psiak z 3 razy większy od mojego:-D
Wszystkiego najlepszego!!!

NO dzieki dzieki, ojciec se corke zrobil, to ma a ja przechodze to co przechodze ;-)
A mianowicie corka aniol w ciagu dnia za to jak przychodzi pora spania czy w dzien czy wieczorem zaczyna sie hardcore. W dzien nie chce usnac, drze sie jak opetana, smoczek 'ojojo', wypluwa i tak w kolo.. Pada juz mega zmeczona. Teraz po kapieli 2 lyki mleka, wrzask w lozeczku, smoczek be, leko be, wrzaaaask. Podnosilam, odkladalam i tak kilka razy. W koncu po bojach wypila mleko, jeszcze powyla i padla.
Ja sie pytam o co chodzi i co robic w takich sytuacjach zeby nie ubic? ;-)))

Aniu te zdjecia stare, teraz juz nie wygladam tak ladnie ;-)
A podobienstwa miedzy dziecmi ja osobiscie wiekszego nie widze, calkiem inny byl Patryk jako niemowlak, teraz jakos tez inaczej wygladaja. Ale wiem, ze ludziska widza podobienstwo wiec super :-)

Ollena tak mała i podobniutka do tatka.Amelka za to robi około 6 pobudek w nocy i ani kaszka na wieczór ani smok ani nic tylko cycuś uspokaja .Niebawem się wykończę ale gryzie więc to chyba te zęby.Ollena przeżyjemy :-)Słonica pozdrawia słonicę;-)Musimy ze słoni100_0865.jpgątkami wytrzymać:eek:Fota zrobiona już dawno ale tak przeglądałam i mi się przypomniało:-)

Mia może ryczeć ze zmęczenia, może sprobuj kłasc 15 minut wczesniej? Wanda jak jest zbyt spiąca tez ryczy w łóżeczku i dlatego jak tylko zaczyna mieć czerwone oczka i je trze od razu lecę z nią do spania.

hełoł
... Kuba chory tzn. ma katar ale ponieważ nie potrafi sam oczyścić nosa to katar mu spływa w dół i jak tak dalej pójdzie to z katarku zrobi sie COŚ. Także dziś pani dr osłuchała - na razie czysto w oskrzelach i wszelkie szmery to katar. Musimy znaleźć kogoś do Kubusia okazjonalnie bo inaczej dostanę KUKU...
FLO STO LAT STO LAT :-)
Azula gratulacje dla Amy :-) zobacz jak szybko to minęło.
No i mi gg nie działa.
O reszcie sklerotycznie nie pamietam.

Azula Amelka przyzwyczajona do cycka wiec dlatego sie budzi zeby pomemlac i poprzytulac sie, mysle ze dlugo jej to nie minie. Nie pocieszylam, wiem ale znam 2 latki ktore budza sie na cycka 4 razy nawet.
A slon prawdziwy bo Amelka w nim malutka a on wieeelki ;-))

Anka no wlasnie to nie to, bo np rano ja ja klade o rownej porze, wiem kiedy spiaca bo licze te 3h od pobudki a ona od kilku dni tak walczy, ze zasypia dluugo po czasie az juz jest padnieta, ze na oczy nie widzi...
Teraz cale popoludnie lezala ze mna na lozku i sie bawila, 17.30 zaczela marudzic wiec do wanny, butla i sie zaczelo..
Nie wiem, w PL tez miala tak jakis czas, pozniej idealnie i teraz znowu. No ale trza przezyc..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry