reklama

Ciąża po 40

Karol bywal rozbierany w wannie ostatnimi czasy i po kilka razy dziennie - "zebowe" kupy konczyly mu sie w okolicach lopatek, wiec sie nie szczypalam, tylko calego w wanne i dopiero bralam sie za oporzadzanie. To co wywinal dzis... Ostatni raz mi rzygal bedac niemowleciem malenkim, moze ze 6 tygodni majacym. No, nie ta skala zjawiska.

reklama
Witajcie!
Ja dzisiaj z rana biegałam z wynikami. Pani w laboratorium w peselu wpisała mi 79 zamiast 69. Jak jej zwróciłam uwagę to była zaskoczona, wiec chyba ze mną nie jest tak zle.

Aniu teraz wychowawczy przez trzy lata jest okresem skladkowym i to nawet nie od takiej małej podstawy. Min. 1500 a maks. ok 2100 w zależności ile zarabialo się przed.

Dorcia wlałaś miód na me serce :-D podstawę miałam dużo wyższą więc składki idą z górnej półki a emeryturka leci :-)
Pochwal się potem wynikami, taka tradycja u nas żeby można było się pozachwycać i pozrzędzić :-D

kłaczek - Karol ostro zagrał :-D

oto mój rachunek.

Znajomy prawnik poradził żeby iśc do rzecznika praw konsumenta. Energa nawet nie raczyła na pismo o raty odpowiedzieć. Zużycie faktyczne mamy od marca - sierpnia (takie robili odczyty) 1200 złotych. A prognozę walnęli drugie tyle. Czyli tak naprawdę zużywamy za 200 zł/ meis. Odjęli 315 złotych z poprzedniej faktury (czyli o tyle nadpłaciliśmy poprzednio bo za dużo zaprognozowali).

Witajcie:-)

Żałuję, że w ciągu dnia nie mogę sobie z Wami popisać i poczytać Was, bo mam ostatnio nawał w robocie... a jak zaglądam wieczorem, to już muszę się nieźle nawytężać, żeby połapać i przetworzyć w głowie to wszystko co napisałyście :-D, więc wybaczcie jeśli czasem za wolno jarzę :zawstydzona/y:

Flo - najlepszego !

Ollenka wyglądasz pięknie, delikatnie bardzo, oboje z mężem wyglądacie bardzo młodo :tak: Czy Ty masz juz 40 tkę ????

Azulka Amelka rozkoszna, buziaczki z okazji 5 miesięcy :-)

Opuchlizna pierońska nie schodzi, jutro rankiem na badanie moczu a popołudniu do doktorka, jeśli mnie wcisną do jego wypełnionego kalendarza Aniu też pomyślałam o niedoborze magnezu, dzisiaj spalam popołudniu i znów obudzilam się z mrowieniem w dłoniach

Asiu konieczny lekarz !! Banan, kawałek czekolady - jak przejdzie to magnez :-) Skrzyp jest moczopedny i żurawina - z nerkami to nie żarty także tuptaj koniecznie do lekarza.
aa ortopeda rpzyszedł dzis do mnie i rzekł, że te wszystkie altacety i inne bandaże to ściema :-D Noga mnie poboli i przestanie :-D Zoyka altacet z lodówki i coś przeciwzapalnego. I nie daj sie wrabaić,ze Jarek MUSI pracować i nie ma czasu chorować.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry