reklama

Ciąża po 40

reklama
auuuuuuuuuuuuu na górze chodzi betoniarka, Kubula zasmarkany, ja z nogą na jego krzesełku do karmienia ... jeszcze chwila i zwariuje, ocipieje i nie wiem co jeszcze !!!!!
Flo Kuba miał dziś kleik we włosach ... śliczności :baffled:.
Kłaczek nasz Kocur, którego uspiliśmy w grudniu pawił po wszystkim takze do dziś mamy ślady po tego pawiach.

Miałam iść dziś do fryzjera, ale musiałam przełożyć wizytę na jutro, bo właśnie w tym czasie mąż ze starszym dzieciem pojechał do lekarza. jak nie urok, to przemarsz wojsk radzieckich...

Klaczek - no wiesz.... ja ani nie czuję tej 4o tki ani nie wyglądam na 40 tke :baffled:

Mam czasem wrażenie ,ze głupsza jestem niz byłam jak miałam 25 lat.

W Enerdze guzik załatwiłam. Pani mi powiedziała ze aby przejść na rozliczenia rzeczywiste muszę zapłacić bieżąca Fakturę i nie ważne ze z tych 1500 zl 800 to faktyczne zużycie a reszta to prognoza. Podpisałam umowę ze tak będę płacić i już. jeśli będzie nadpłata to potem mi zwrócą.

Gdy przyszłam był obsługiwany numerek 34 . Ja miałam 57... Czekałam 1,5 godziny.Połowa z tych ludzi z dowodami wpłaty po odłączeniu energii. tak się teraz dzieje.

Mama została z Julką.:szok: Posprzątała, dziecko uśpiła, usmażyła mi grzybki na obiad. Az miło. :-)

Nie wiem jak ubierać Julkę na spacery. Wczoraj ja tak zapakowałam ,ze wyglądała jak eskimos. Chyba przesadziłam z tymi grubościami.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Składam protest bo nie czuję się jak geriatryczka, ok młoda już nie jestem ale uroda pozostała :blink:
Zoyka ja ubieram na spioszki spodenki i płaszczyk na cienkiej podszewce, do tego bawełniana czapeczka i tak chodzimy na spacerki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry