reklama

Ciąża po 40

Ollena to ubieramy tak samo, bo bez śpiworka tylko że zamiast rajtuz u mnie śpioszki :)) Nie wiadomo jak będzie w listopadzie z pogodą w PL, kombinezon może być Ci potrzebny bo często jest mróz i pada śnieg.

reklama
Fiu, fiuu.. Ale protest zbiorowy!:-D Mamusie mlode inaczej, ok.:-D

Ollena, w PL w listopadzie moze sie przydac kombinezon, ale tez moze byc pewnie kurtka i spiworek.
My dzis pojechalismy w miasto w bodziaku z dlugim rekawem, na to sweterek i kamizelka, rajtki i spodnie, ale musialam malego troche jednak rozebrac bo mimo sielnego wiatru bylo mu za cieplo.

Ollena wszystkiego dobrego dla małej to już 5 miesiączków stukneło:-).Zoyka Adaś wszystkie kaktusy nam wysadził gołymi łapkami jak był taki jak teraz Julka ale do ogrodnictwa go nie pociąga raczej do destrukcji..Co do młodości to oczywiście na naszym odziale starzyków czuję się młodo:-Dnie ma to jak ciąża po 40-tce:cool2:

Witam!
Ja tez żałuje ze nie mogę z Wami w dzień popisac. Wieczorem nim ogarne co popisalyscie to trochę czasu mija.
Klaczku mi zawsze dawali mniej lat niż miałam. W szkole mnie to drażniło a jak poszłam do pracy to zaczęło bawić.
Kiedyś jak u gina powiedziałam ze jestem za stara na dzieci to mnie ofukał.

Dzisiaj w pracy miałam jakiś taki podly dzień. Co pare minut latalam do toalety sprawdzać w wkłatkę. Jakoś taki dziwny miałam nastrój. Mam nadzieje ze mi przejdzie. Po południu odebrałam wyniki. Większość w porządku tylko cukier lekko podwyższony. W piątek jeszcze do odebrania odczyn Coombsa.

Ogarnęłam się trochę nareszcie ,
więc napiszę o sobie , żebyście wiedziały kto ja :)
Monika , 36 lat , rozwódka , dwie córki , partner T od 5 lat , pracuję na dwóch etatach firmowym 8 h i domowym 24h/na dobe , na stanie są dwa chomiki Marlena - samiec i Stefan -samiczka :)
będę podczytywać i się wdrażać w rozmowy

DOBRY WIECZÓR ...
Ollena Mia skończyła 5 miesięcy a Kuba 14 :-) zobacz jak ten czas biegnie.
Dorcia, w kórym tygodniu jesteś - zmodyfikuj dietę no i z zachcianek jedz pomidory, ogórki kiszone i kapustę, również ukiszoną :-)
Ogólnie to mam dość dzisiejszego dnia...

Miśka czemu Ty nie masz suwaka hę:blink: skąd ja mam wiedzieć ,że twojemu Kubuniowi tylko 4 miechy do 18 zostały:-)Wszystkiego dobrego całusy od ciotki azuli:tak:.Dorcia Misia ma rację dieta ważna.Czarna my tu kochamy zwierzaki daj foty tych chomikujących:-D

reklama
Strzelę focha, nigdy bym sie nie osmieliła nazwać kogoś kretynką, najwyżej obciążonym lekkim uposledzeniem technicznym :-D
Wszystkiego najlepszego dla urodzinkowych maluchów. Mia buziak w czółko. Kubutek wielki całus od ciotki Ani :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry