reklama

Ciąża po 40

Jestem w szóstym tygodniu. Pomidory własnie dzisiaj musiałam wyeliminować z diety bo własnie odkryłem ze maja smak trawy. Tak samo miałam przez cała pierwsza ciążę. Nawet jak urodziłam to jeszcze długo bałam się spróbować znów jeść. Za to kapusta i ogórki mogą być zwłaszcza jako dodatek do kawy.

reklama
Docia zazdraszczam tej inwencji twórczej przy komponowaniu posiłków:-):-):tak:.To tylko kobieta w stanie błogosławionym jest w stanie takie zestawy wymyślić.Ja łykałam śledzie zapijając koktailem malinowym.:szok:

wpadam jak po ogień.....jak pisałam na GZ, szperam dużo po allegro teraz i mało czasu mi zostaje na cokolwiek innego, w dzień na kompie nie posiedzę, bo Godzilla wyje na ten widok :sorry2:

muszę Paćce załatwić jakieś nowe zabawki, co polecacie dla roczniaka??? ona ogólnie najbardziej lubi książeczki oglądać, niestety demoluje je równiez przy okazji, ale coś jeszcze nowego przydałoby się dokupić, mamy klocki drewniane, nawet ok..myślałam o jakiejś komórce zabawkowej, co jeszcze?? te zabawki typu szczeniaczki - uczniaczki to mnie strasznie denerwują, też tak macie???

nie miałam w ciąży żadnych zachcianek :baffled: smaków innych niz zwykle ... :baffled: zgag, nacisków/ucisków i rozmów z porcelaną :-D miałam tylko cukrzycę :sorry2: przepraszam :-D
Zoyka jak to sie leje ? może jej "za ciepło" ? Pytałam znajomego i wg niego to zapewne musisz przetkać dziurke która jest na dole w lodówce. Masz dołączony do tego sprzęt jeśłi to zagubiłaś to zrób to drutem, wykałaczką, wyprostowanym spinaczem. Mnie ta rada pomogła :-).
Majuska ja mam zabawek dla Kuby od ... teraz ide w klocki, ale jego ulubiona zabawa to auto i wryyyyyyyyyyyy Ma komórkę która UWIELBIA. Mini pianino i grajacą książeczkę, z które sobie puszcza melodyjki bawiąć się czym innym.
Myśle o duplo. Książeczki - lubi też jeść :-) A w ogóle to mu idą czwórki górne :-( echhhh

Ostatnia edycja:
Misia - otwieram i się leje. Naciskam na gumę na drzwiach i wycieka woda. Jutro J zrobi tak , jak napisałaś. Oby pomogło.

Moja Julka już się nudzi zabawkami które ma. Edukacyjnych jeszcze nei ma poza takimi kółkami które nadziewa się na pal. Nie robi tego jeszcze. Najbardziej lubi pilota, kalkulator, centymetr, moja komórkę i doniczki z kwiatami :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry