Sandy40
Fanka BB :)
Witajcie.
Zoyka u mnie ta dziurka jest pod ostatnią pólką a odpływ do zbiorniczka z tyłu lodówki.
Piszecie o zachciankach ,-ja jem teraz tylko śledzie przez cały dzień [bo tylko one nie wracają raz dwa spowrotem] mleko musiałam odstawić,a szyją i dekolt wyglądają koszmarnie-krosta na kroście [nigdy w ciąży tak nie miałam].
Kawusia dla wczesnych marków
Zoyka u mnie ta dziurka jest pod ostatnią pólką a odpływ do zbiorniczka z tyłu lodówki.
Piszecie o zachciankach ,-ja jem teraz tylko śledzie przez cały dzień [bo tylko one nie wracają raz dwa spowrotem] mleko musiałam odstawić,a szyją i dekolt wyglądają koszmarnie-krosta na kroście [nigdy w ciąży tak nie miałam].
Kawusia dla wczesnych marków

Tłumacz no się
Majuska jakiś pchacz ,mula jak najbardziej i ja idę w klocki już jak tylko Amelianka będzie siedziała Lego duplo primo idzie w ruch potem duplo ,a potem mała już sama zacznie precyzować w co się chce bawić ale Lego sa genialne jak zaszłam w ciążę już zaczełam cieszyć banana na wspomnienie zabaw z chłopcami klockami lego-duplo.:-).Kubeczki i piramidki też dobre ale to najlepiej dostać od kogoś gratis bo na długo nie starczy może kubki potem do piachu.Anko idź się wietrzyć ja też pójdę ale się opalać