reklama

Ciąża po 40

Witajcie.
Zoyka u mnie ta dziurka jest pod ostatnią pólką a odpływ do zbiorniczka z tyłu lodówki.
Piszecie o zachciankach ,-ja jem teraz tylko śledzie przez cały dzień [bo tylko one nie wracają raz dwa spowrotem] mleko musiałam odstawić,a szyją i dekolt wyglądają koszmarnie-krosta na kroście [nigdy w ciąży tak nie miałam].
Kawusia dla wczesnych marków

reklama
hełoł ...
drugi dzień w domu ... teść MUSIAŁ pojechać na ryby, teściowa bez komentarza, moja matka - strach zostawić z nią kogokolwiek ... no i siedzę w domu. Kuba całą noc przesypia spokojnie ale ma jeszcze katar no i kolejne zębole czyli górne czwórki. Miłego dnia.
A Ania De gdzie ??

Hejka, u nas nocka wzorowa, cyc o 5 i spanko do 8 potem, luksusy:-D
Mój stary wór, leży i umiera, nie wiem co mu jest, albo wczorajszy browarek źle siadł, albo co gorsza jakiś wirus, spędził poranek w kiblu, łeb mu pęka...oby na nas nie przeszło:no:

a co o tym sądzisz misia:
MULA Kolejka - IKEA

Ostatnia edycja:
Azula, se zrobilam! Na suwaczkach jest instrukcja dla matolkow.:-D Obrzydliwa jestes, wiesz? Sledzi nie zapija sie koktajlem, tylko jogurtem owocowym. Mozna tez zagryzac chalwa.
Ollena, ok, lataj dalej! Moze i racja z ta ciezarna, ale kazda ciezarna kiedys urodzi. :tak:
Misia, to dla mnie czerwone deserowe.
Dorcia, niestety smaki nic wspolnego z plcia dziecka nie maja. Sprawdzone - mam dzieci plci obojga, a w kazdej ciazy poszlabym do piekla za czekolada. Mogla byc z kiszona kapusta.
Majuska, u nas pojawily sie duze, "okragle" samochody i megabloksy, procz tego piramidki z kubeczkow i krazkow, zabawki typu "nacisniej, przekrec, przesun" i rozne takie reagujace na konkretne dzialanie.
Zoyka, Karol tez nie nadziewa, on kolka sciaga tylko.

My nie zyjemy, ale to sie wytnie. Karol wczoraj znow sie porzygal, tym razem na sofe. Musze sobie uswiadomic, ze on moze rzygac z racji zaflegmienia i tak raz na dobe... Noc posrana do kwadratu.

Cześć,

Jakoś mi poranek uciekł a nie śpimy od 7. U nas znowu złota jesień. Podobno ma być 17 stopni.

Kłaczku - Julka jeszcze nie nadziewa a zdejmowanie polega na walnięciu i rozwaleniu wszystkiego.

Aniu - no gadasz i gadasz z tych Robertem. Ile można gadać ? :-D

Olena - wczoraj Cię wcięło :szok: Tłumacz no się :-D

Majuska - może cosik wczoraj zjadł potajemnie na mieście ten twój i go pokarało ?

Sandy - w ciąży miałam cerę nieskazitelną, włosy bujne , ochotę przez krótki czas na kwaśne i ze 3 razu niedobrze mi było. To w tych początkowych miesiącach bo potem to już zdrętwiałe ręce i cukrzyca , skurcze łydek i kręgosłup.

a gdzie Marzenka i Basia ? Już nawet nie wspomnę o Gosi39.

Kłaczek co tylko chcesz :-D mam natręctwo kupowania winek wszelakich :-D polecam rószofffe ... ja fanka win wytrawnuch :-D jak znajdę opis winka to chociaż wrzucę :-D
Majuska Kuna to ma :-D służy mu to jako pchacz i to też robi wrrryyy. Czaem mu sie przypomina pierwotna funcka owego "urządzenia" ... a teraz siedzi w krzesełku i napierza drew nianymi puzzlami :-D
ma jeszcze to:
MULA Przebijanka - IKEA
ale młot odebrałam bo obijał wszystko za wyjątkiem zabawki. Ale bardzo ładnie wciska paluszkiem :-D
i coś takiego: MULA Układanka - IKEA
ale woli plastikowe bo mu na ręce wchodzą :-D

RATUNKUUUUUU
grozi mi świr, obłęd, całkowite oszołomienie jedynego orzeszka w mózgu
Idę na spacer, może trochę odpocznę od kartonów z pakowaniem, zwierzaka Wandy, psa z piłką i ogólnego chaosu w domu.
Chłop pracuje a gadać z nim mogę godzinami :-D tylko że on zajęty zarabianiem więc nie chcę go ciągle męczyć swoją osobą :-D
Majuśka u mnie Filip miał tę przebijankę, podobno jak byłam dzieckiem tez to miałam (w wersji komunistycznej oczwyiście) i to był hit zabawkowy.
Nie mam siły, idę się przewietrzyć....

reklama
Kłaczku wiem ,że jestem obrzydliwa tzn byłam jakoś mi przeszło i ciutkę żałuję ta czekolada z kapustą dobrze wykwaszoną Pychota:tak: tylko czemu mi teraz nie podchodzi???:eek:Majuska jakiś pchacz ,mula jak najbardziej i ja idę w klocki już jak tylko Amelianka będzie siedziała Lego duplo primo idzie w ruch potem duplo ,a potem mała już sama zacznie precyzować w co się chce bawić ale Lego sa genialne jak zaszłam w ciążę już zaczełam cieszyć banana na wspomnienie zabaw z chłopcami klockami lego-duplo.:-).Kubeczki i piramidki też dobre ale to najlepiej dostać od kogoś gratis bo na długo nie starczy może kubki potem do piachu.Anko idź się wietrzyć ja też pójdę ale się opalać:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry