reklama

Ciąża po 40

Helloł!
Wbrew oczekiwanim co poniektórych :-p biedrona spała do 7.10 no i jest to bardzo miłe z jej strony :-D
Witam wszystkich niedzielnie z kawą.
Zoyka no ja bym jednak mamusi powiedziała, że co za dużo to niezdrowo..
Ollena jak noc?
Florka a u Ciebie popsuty kosmita też ładnie spał?

reklama
Hello,
Noc srednia,o 12 wrzask,o 1 podalm nurofen,flache,psiknelam tantum verde,zel na dziasla i spala do wczesnego ranka,nie wiem do ktorej. Tetaz gada kolo mnie w lozku.

Najlepsze jest to ze ja do 12 wcale nie spalam bo nie moglam zasnac. Witam jako Zombie again ;-)

Cześć.

Pogoda miała być obłędna a jest paskudna mgła i wilgoć. Planowaliśmy spędzić cały dzień an łonie natury i dupa. MM Poszedł z Julką na spacer a ja robię krokiety z pieczarkami.

Marzenko sama robisz makaron ? Mniam. Lubię taki domowy.

Olena - kładź się spać w dzień i odeśpij. Jak tam w ogóle ?

Heja!
U nas Paćka przespała calutką noc, bez ani jednej pobudki, ale spała jedynie do 6. Udałam, że mnie strasznie głowa boli i zwlokłam starego żeby się nią zajął, a co:-p

Zoyka pyszne te Twoje krokieciki muszą być, zjadłabym takich domowych:tak:

Ollena współczuję zombiakowania znam ten ból....sypialnię pokaże jak ją stary poskręca, na razie jest w członach:-D

Katrina widzę, że Twoja sucz tez lubi sięnażreć świństwa, moja ma to samo...dziś wyżerały obie Patrycji rano z rąk pokrojoną na kawałki kromeczkę, a ta się cieszyła i ich podkarmiała, mają szlaban na wejście do kuchni podczas śniadania Patrycji.

zaczęłam coś zgarniac do worów , żeby chłop przewiózł pierwszą partie rzeczy na nowy dom, opróżniłam raptem 2 półki i 2 szuflady z szafy ( rzeczy syna ) a wyszło 3 wielkie wory:no::sorry2:

Paćka drzemie, jak wstanie to idziemy się przejśc bo jest wciąż przepięknie, słonecznie i wręcz upalnie, pójdę na jakies zakupy kosmetykowe, trochę gotóweczki mi się uzbierało po wczorajszych i dzisiejszych strzyżeniach:tak:, a taka zalatana jestem, że nie zauważyłam nawet, że szamponów prawie brak, odżywek brak, żeli do kąpieli posucha, trza coś uzupełnić;-)

Czarna kciuki za wizyte trzymam &&&&&&&:tak:

Zoyka tak dokładnie robie makaron sama co niedziele do rosołu wole taki jak kupny i dzieciaki moje tez , klaudusia mi pomagała bardziej dokuczała ale dalismy rade

teraz mała mi chce rozniesc chate matko jaki bałagan zrobiła wsio na ziemi lezy porozwalane co podniose to zaraz spowrotem wywali na ziemie mam to w nosie sprzatne jak pójdzie spac

Czarna trzymam kciuki za badanie!
Marzena prawdę mówiąc mnie się okropnie nie chce robić makaronu, podziwiam Cię :-D
Pieknie dzisiaj było na dworze, w każdym razie u mnie :)) jutro ma być podobnie a od wtorku ochłodzenie i deszcze. Od weekendu jakiś snieg:baffled: brrrr

reklama
Witam po baseniku:-).Amelianka zawsze basenik lubiła a teraz ubóstwia:tak:I mimo usilnego pilnowania stwierdziła,że woda jest mniam.M upiekł oponki z serem i jak ja mam spadać z wagi tzn ważę już 65 kg (po porodzie było 75) może do wiosny będzie 60 choć ciężko może być:-pCzarna tylko się nie stresuj trzymam &&:-D.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry