Marzena197235
Fanka BB :)
Aniu mi tez sie nie zchce robic makaronu ale co mam zrobic jak mi ten kupny za nic nie smakuje a mam juz taka wprawe ze pół godziny i gotowy jest ze 3 placki , pokroje zaraz ugotuje i pycha , tak samo mam z pierogami sama robie rózne i duzo pomroze i mam na zas , wszyscy chwala moje ruskie hehe
Klaudia juz wykapana , posprzatalam balagan po niej i tylkopatrzec jak mój buszmen usnie , nie pisalam wam ale rano byłam w szoku mala zazwyczaj je 180 mleka a dzisiaj wypiła to szybko i taki alarm był ze musiałam isc dorobic dorobiłam zas 180 i to wypiła nie wiem co ja tak wzieło dzisiaj rano
Azula 65 kilo jak ja bym chciala tyle wazyc u mnie z 90 to lekko jest
Klaudia juz wykapana , posprzatalam balagan po niej i tylkopatrzec jak mój buszmen usnie , nie pisalam wam ale rano byłam w szoku mala zazwyczaj je 180 mleka a dzisiaj wypiła to szybko i taki alarm był ze musiałam isc dorobic dorobiłam zas 180 i to wypiła nie wiem co ja tak wzieło dzisiaj rano
Azula 65 kilo jak ja bym chciala tyle wazyc u mnie z 90 to lekko jest

.Czy dalej boli ją gardełko?.Ja raz w miesiącu to minimum relaks na basenie.Teraz bez sauny bo trzeba dopłacać jak się w czasie nie zmieścisz ,a po saunie włosy są mokre trzeba myć i suszyć ,a na to czasu nie mam bo muszę przebrać małą .Ale i tak jest fantastycznie