anka_d
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki,
coś wisiało w powietrzu, bo mała padła o 20.20 a ja chwilę po niej ze straszliwym bólem głowy i długo kręciłam się na łóżku nie mogąc zasnąć. Wstałyśmy o 7.20
ale noc była taka sobie.... najpierw ja nie spałam a potem biedronka budziła się 4 razy i nie z głodu tylko z chęci posiadania czkawki. Ogólnie jestem niewyspana i dalej z bóle łba, ale znowu mrzy i pogoda jest do bani....
Zoyka na basen są specjalne pampersy do pływania:-)
Robert znalazł nam domek, 2 sypialnie i salonik. Mały i schludny, jest oczywiście ogródek. Jedynym jego minusem jest straszna odległość od jego pracy i będzie długo jechał. Co prawda nie spoczął na laurach i szuka dalej czegoś bliżej za normalne pieniądze, bo niektórym się wydaje ze 500 f tygodniowo za domek to cena w sam raz
Ludzie mają posrane w głowinach
)) Dalej więc czekam na sygnał, że będę mogła wysłać psa bo już jestem trochę zmęczona opieką nad tą szaloną dwójką
Odliczam dni.... będzie dobrze i coraz lepiej
))
Zapraszam na kawę wszystkie mamy i przyszłe mamy
coś wisiało w powietrzu, bo mała padła o 20.20 a ja chwilę po niej ze straszliwym bólem głowy i długo kręciłam się na łóżku nie mogąc zasnąć. Wstałyśmy o 7.20
ale noc była taka sobie.... najpierw ja nie spałam a potem biedronka budziła się 4 razy i nie z głodu tylko z chęci posiadania czkawki. Ogólnie jestem niewyspana i dalej z bóle łba, ale znowu mrzy i pogoda jest do bani....Zoyka na basen są specjalne pampersy do pływania:-)
Robert znalazł nam domek, 2 sypialnie i salonik. Mały i schludny, jest oczywiście ogródek. Jedynym jego minusem jest straszna odległość od jego pracy i będzie długo jechał. Co prawda nie spoczął na laurach i szuka dalej czegoś bliżej za normalne pieniądze, bo niektórym się wydaje ze 500 f tygodniowo za domek to cena w sam raz
Ludzie mają posrane w głowinach
Odliczam dni.... będzie dobrze i coraz lepiej Zapraszam na kawę wszystkie mamy i przyszłe mamy

Mimo że Kubula naprawdę nie jest dzieckiem uciażliwym.