reklama

Ciąża po 40

Aniu gratuluje zebiska! :-)) A 500f to ile euro? u nas domki takie fajne to w okolicach 1000eu. Ale na ogol sa syfne, splesniale i zeby miec naprawde luksusowy i czysty trzeba zaplacic z 1300eu/ms.

Zoyka co do chodzika to jestem na nie. Jak juz zaczyna wstawac i lazic przy meblach to tylko patrzec az zacznie chodzic. Niech sie rozwija sama bez pomocy. Ale oczywiscien zrobisz jak zechcesz.

Majuska mam pytanie do Ciebie nt kursu na fryzjera zwierzakow. Ile to trwa w PL i ile kosztuje? Strzyzesz psiaki w domu? Na pewno masz sprzet i cala reszte.Oglaszalas sie gdzies zeby nabyc klientow?

reklama
Olena chodzik nie do nauki chodzenia bo ona już przy kanapie sobie chodzi ale dla chwili spokoju.

Polecam ulotkowanie .My roznieśliśmy sami 30 tys ulotek.do dzisiaj ludzie z nich korzystają a bylo to dwa lata temu. To przynosi efekt zawsze.ogloszenia mogą tylko wzmocnić kampanie.

:-)
jestem tego samego zdanie co Ollena - chodzikom mówię nie :-D Fakt, że dziecko pęłzajace jest irytujące ale ma wstać i iść a nie być wyręczanym.
Zoyka Kuba ma duuuużo zabawek i to różnych - ostatnio najchetniej bawi się podajać mi klocki do układania, robiać autkiem wrrryyyy oraz :-) plastykowym kubkiem i łyżeczką. Pomijam biedną Bazylię za która gania jak opętany.
Jula ma 8 miesiecy - gratulacje :-) pomyśł o sorterach - może takie klocki jak ma Majuska ? albo ślimaka z fiszera ?
Eichhorn, Klocki drewniane, edukacyjne, 100 elementów - Simba - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com
są jeszcze stoliki edukacyjne.

Witajcie.
Udało mi się umówić wizytę na piątek. Zadzwoniłam jeszcze raz do lekarza i kazał przyjść. W rejestracji nawet ze mną nie chcieli rozmawiać. Maja swoje terminy i nawet pani nie chciała słuchać co do niej mówiłam, tylko mnie wkurzyla aż mnie brzuch rozbolal.
Powiedzcie co ile teraz chodzi się na wizyty do lekarza (kiedyś chodziłam co cztery tygodnie), bo chce się jutro umówić do przodu na wizyty żeby mnie znów potem nie wkurzali w rejestracji i zastanawiam się na kiedy.

Kłaczku to dobra wiadomość. To trochę to ile trochę?

:szok::szok:spóźnia się trochę? czy tak bardziej niż trochę?;-)

Na razie troche, ale mam nadzieje ze sie spozni jakie 8 miechow. :-)
Dorcia, ja sama nie wiem... Bo po poronieniu pierwszy to sie nie liczy, potem mialam 23 dni, czyli calkiem nie po mojemu bo normalnie mialam 27/28, w dodatku te 2 ostatnie to tak zaczynaly sie od kilkudniowego sladowego plamienia i dopiero sie rozkrecaly w normalna. Dzis jest 29dc. i kompletnie nic sie nie dzieje, poza tym ze mnie suszy jak na kacu.
Ollena, hipekhopek, albo hopekhipek to kazde urzadzenie do cwiczenia - moze byc stepperem, moze byc wioslarzem, "koniem", albo (w tym przypadku jest) orbitrekiem. A orbitrek to mi sie juz czas jakis marzyl bo pogoda rozna, ze spacerami w kratke bywa, a moja praca typowo siedzaca, wiec dupsko moze rosnac do woli.
Misia, to cos jak kije ino w domu. :-D Orbitrek.

Dziewczyny, chce. Juz sie napalilam jak lysy na grzebien, normalnie mam nadzieje ze juz sie nie przywlecze, ze moze tym razem uda nam sie... jeszcze jeden raz.

reklama
Dziękuję wszystkim w imieniu Wandy za zębolka, widać go bardziej niż rano, ale jeszcze siedzi pod nabłonkiem czyli przebijanie nocne lub jutrzejsze. Obawiam się, że znowu będę zombiakiem jak będzie ją to męczyło. Na szczęscie nie płacze tylko pije co godzinę mleko albo herbatę.
Miałam dzisiaj szczęście, bo byłam u matki i przyszła taka przyszywana ciotka - jest juz na emeryturze - ale 50 lat pracowała jako rehabilitantka dzieci w szpitalu. Oglądała Wandę przez godzinę i doszła do wniosku, że mała rozwija się prawidłowo jeżeli chodzi o ruch. Także jest ok, uspokoiłam się :-D
Zoyka ja jestem przeciw chodzikom, ale zrobisz co uznasz za stosowne.
Kłaczku niech Ci się ułoży jak tylko sobie marzysz :-D
Ollena 500 funtów to tak mniej więcej 650 euro w bardzo luźnym przeliczeniu, taka stawka tygodniowa jest chora. Ten nasz domek jest za 220 tygodniowo i to jest cena normalna i ludzka jak na 2bedroom :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry