reklama

Ciąża po 40

reklama
Melduje sie porannie. Opoznienie dalej trwa, wczoraj robilam test (wieczorem, wiem) wyszedl negatywny. Mlody dzis o 4 nad ranem zlapal faze i ani spac ani leec spokojnie - wzielam do lozka, to sie wiercil, krecil, kopal i marudzil, az sie Rajmund wkurzy, opierniczyl dziada, wsadzil do lozeczka i zgasil swiatlo. I zapadla cisza... Pare razy sie jeszcze obudzil bo smoczka gubil, ale do 8 spal w efekcie.:szok:
Misia, my kupujemy zabawki uzywane. Za chodzik V tech zaplacilam cos 5 funtow, a nie widac zeby byl uzywany, za ogromne pudlo (mialo ze 2mx50cmx40cm i bylo kopiaciutkie) megabloksow dalam 30 funtow, ale procz pudla byl tam jeszcze zamek i statek kosmiczny, a w pudle budynki poczty i szkoly, farma ze zwierzakami, ludzie... i elementy drugiego zamku. Czesto cos fajnego kupuje za 1-2 funty, bywa ze sa to zabawki nowe bo prezent nietrafiony albo dziecku sie nie spodobalo. Wyszukuje na car bootach lub na ebay'u, z ustawieniem lokalizacji w poblizu - raz ze wieksze zabawki lub zestawy czesto sa tylko z odbiorem osobistym, dwa ze unikam kosztow przesylki. I mysle ze podobnie mozna na Allegro popolowac, choc mam wrazenie ze Anglicy zdecydowanie chetniej sie wyprzedaja z niepotrzebnego dobra.

My też używane głównie, uważam , że nie warto wykosztowywać sie na zabawki które mają kosmiczne ceny, bo "przemiał " jest tak duży i szybki, że na prawdę szkoda mi kasy;-)

Ollena na GZ CI napisałam o kursie, a co do sypialni...pojechałam wczoraj obejrzeć to poskręcane wyro, ale tak wycyrklowałam idealnie z czasem, że weszłam na górę dokładnie w momencie jak się na tyle ciemno zrobiło, że nic nie było widać..nie mamy tam światła jeszcze...przy małej nocnej lampce goowno zobaczyłam:-D

ojej Malfilka zdrówka dużo CI życzę !!!!

Azula nic trudnego do pół roku dziecka liczy sie co miesiac ze powinno przybrac 700 gram od wagi wyjscia ze szpitala tak mi powiedziała lekarka bo niunia moja zas miała troche wiecej ale nie za duzo
Malfilka zdrowiej szybko ale to bardzo szybko

Klaudusie dzisiaj szybciej połozyłam spac bo od 14 sa szczepienia musze z nia dzisiaj isc póki zdrowa bo zas sie bedzie odwlekac

Ostatnia edycja:
Kłaczek wieczorem i niedużo po opóźnieniu to negatyw raczej wyjdzie za tydzień jak @ nie nadejdzie zrób z rańca i będzie pozytyw:-)Malfi bądź zdrowa.Tego Ci chyba wszystkie życzymy:tak:Marzenko bo ja znam metodę pół roku 2 x waga urodzeniowa 1 rok 3 x waga urodzeniowa

Ostatnia edycja:
Majuśka wielka sypialnia to i wiekie goowno zobaczyłaś :rofl2:
Marzenko my też za godzinę na szczepienie, zaległe od 3 tygodni bo najpierw katar a potem miejsc nie było do lekarza.
Malfi zdrowiej szybko, jest taki syrop *spam* gdyby męczył Cię kaszel - dla kobiet w ciąży.

reklama
Marzena, z tego co ja wiem o przybieraniu dzieci, to najwiecej w pierwszym miesiacu i potem coraz mniej zwykle przybieraja miesiecznie. Kiedys mowilo sie ze na pol roku dziecko powinno podwoic wage urodzeniowa, na rok potroic.
Azula, moze byc za wczesnie wlasnie... A ja bym chciala juz wiedziec. Tak na dora sprawe to za 2-3 dni powinien juz wyjsc na bank, o ile wczensiej sprawa sie sama nie zalatwi.
Kupilam wystroj lazienki...
Bathroom Sink & Cabinet and accessories Set | eBay
Juz go mamy w domu - szafka z umywalka, szafka wiszaca z lustrem i obudowa wanny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry