Marzena197235
Fanka BB :)
Ale znalazłam ogłoszenie dla moje sasiadeczki bidulki ogromniasty wór ubranek dla jej synusia no jestem zadowolona pani jeszcze do domu przywiezie , no sa jeszcze wspaniali ludzie a sasiadka mnie az ucalowala hehe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Zbyt bogaci jesteśmy.Nie wiedziałam ,że aż tacy z nas Krezusi
.Zakupiłam riwanol do wymycia pupci małej mam jałowe gaziki 3 sztuki woreczków(myślę ,że starczy) pojemnik i brak zapału
do łapania moczu
.Kłaczku mi po tygodniu jak @ się spóźniała wyszła ledwo ledwo widoczna 2 krecha ,a już za dwa następne dni krecha jak się patrzy.ciut cierpliwości.Ostatnio mój M starał się mnie przekonać ,że dziecię robiłam na siłę.Nic mi o tym nie wiadomo .O ile pamiętam robiłam z przyjemnością.Więc Kłaczku z przyjemnością trzeba do tematu podejść.Jak jest to jest jak nie ma znów parę chwil przyjemności was czeka.Powodzenia:-)
Ano, to sobie poczekam, tylko nerwa mam. Zwykle te sklepowe testy wykazywaly mi ciaze tuz po terminie @, a te czule, z ebay'a nawet wczesniej, dlatego juz siedze jak na szpilkach.
bardzo jej smakowało i nawet nie domagała się mięsiwa