reklama

Ciąża po 40

Dokładnie Ollena najpierw inne badania...kolonoskopia to ostatecznośc wg mnie...a może to jakaś nerwica, co?

Żrę tabletki od 3 dni, @ już prawie się skończyła i byla znacznie lżejsza niż te ostatnie praktycznie krwotoki:sorry:..ufff
( Stary już ręce zaciera, że będzie można wypróbować lada dzień nasz nowy kopulodrom bezstresowo:rofl2: )

reklama
Aniu Mia przystopuje z waga,Patryk 10kg wazyl dluuugo od roku chyba do 2 lat. Takze ona tez szczypior bedzie,juz jej faldki zniknely jakis czas temu i sie wydluzyla:-) Tetaz rosnie a pozniej bedzie stop.

Odrobaczalam sie po powrocie z PL,cala rodzina zreszta profilaktycznie. Nigdy nie zgrzytalam zebami.

Anka, duza jest!
Majuska, ja sie najadlam taka, tylko on jeszcze deserek wciagnal. Ja bym juz deserku nie zjadla. No, moze z lakomstwa, ale nie z glodu.
Ollena, do lekarza bo to brzmi groznie.

Ollena ok odrobaczywienie, ale są jeszcze tasiemce, owsiki, lamblie itp. I tutaj potrzebne są róznorakie specyfiki na różnorakie robactwo.... pytałam o zgrzytanie bo przy owsikach się tak dzieje a objawy są podobne do Twoich.
Wanda teraz przez 5 tygodni przybrała niewiele, wreszcie stopuje z wagą i schudła wręcz w pomiarach klatki piersiowej. Dziecko mi wraca na własciwe tory i zaczyna rosnąć wzdłuż a nie wszerz :-D
Majuśka biedactwo jesteś z tą @ :-( może pigułki przystopują krwotoki....

cześć, dziewczynki
doczołgałam się tu do Was na moment, tak tylko melduję że żyję, acz nie wiem jakim cudem. Kończymy robotę, termin się zbliża a wraz z nim zbliża się tak zwany ocipieć, wielkimi krokami.
Maksio upiorny - zęby. Dziś wieczorem wył już jak potępieniec, nic nie było w stanie go uspokoić więc dałam mu panadol w czopku na noc. Śpi już trzecią godzinę i oby tak dalej.

hej,

Aniu - miałam napisać ,ze Wandzia przeliczna jest. Taka inna , zmieniona .Super.:-)

Moja mała jeszcze nie śpi. tatuś ja wybudził bo tak głośno gadał ze swoim kolegą który jest w Afganistanie. Bujam ją właśnie noga bo już siły nie mam do niej.

We czwartek też będę wiedziała ile mierzy Julia bo idziemy do pediatry kontrolnie. Ciekawam jak nie wiem :-)

Dziewczyny np Misia, Majuska, Ania kupujecie w Rossmannie żywność ich marki np Babydream ?
Kupiłam dzisiaj deserek z owocami i twarożkiem. Cena atrakcyjna i smakowało Julce.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wtam jeszcze nocnie.
Kłaczku kciuki zaciśnięte za pozytyw
Ollena,może zacznij najpierw od testu z apteki na krew utajoną w kale FOB Test krew utajona w kale 1szt - Apteka internetowa i-Apteka.pl

Co do kolonoscopi[polecam z znieczuleniem -jak trzeba będzie robic] wahają się od 600-1000[ta górna granica to jest jak zaraz usuwają guzki ,polipy ,lub biorą wycinek].

Widzę ,że Wasze pociechy konkretnie waża -ale to świadczy ,że zdrowe i apetyt im dopisuje.
Do mojego powoli dociera ,że czas się zabrać dalej za remont,i to ,że w czerwcu będzie sam z młodymi robił zakupy wg listy,-jak wszystko się szczęsliwie potoczy.
idę robić kawę ,słabą ,ale może postawi mnie na nogi.
Zdrówka dla przeziębionych

Witajcie

nie spimy od 7 mała jak na razie nie goraczkuje po szczepieniu spala pieknie calutka noc , ciekawe jak to bedzie poprzestawieniu czasu
Zoyk ja kupuje małej kaszki sa tansze te z babydrym i malej smakuja zreszta Klaudusia lubi wszystkie kaszki

Ide jak nigdy zrobie sobie lurke z mlekiem jakos bardzo spanie mnie łamie i znalazłam super przepis na dynie na mleku z zaciereczkami to zaraz bede robiła

reklama
Heja!
Paćka spała całą noc do 6, ale ja się obudziłam o 3 i nie mogłam spać, w związku z tym jestem lekkim zombiakiem:-(

Zoyka ja kupowałam te Rossmanowskie słoiki, ale obiadki wg mnie bardzo niesmaczne, takie wodniste, deserki mogą być, jogurciki Paćka bardzo lubi, a połowę tańsze niz Nestle, kaszek nie próbowałam, natomiast picia Rosmanowskiego pijemy duzo, bo ja i tak Patrycji bardzo te soki rozwadniam, ( samej wody sie nie chce "chycić " ) , a cena bardzo dobra w porównaniu do tych innych markowych. Prawda taka, że pewnie i w jednych i w drugich słoikach praktycznie to samo, ale Gerber, czy Hipp wykłada grube miliony na reklamę więc musi to doliczać do cen słoików

Aniu mi sie juz teraz przy pierwszych tabletkach ( bo zaczynasz brać w dniu w którym @ dostajesz ) ardzo to krwawienie uspokoiło, tak więc myślę, że juz będę miała spokój.

Marzenko smacznego w takim razie, miłego gotowania!!!

Mój stary pojechal znów na jakies budowlane zakupy ( to sie chyba nigdy nie skończy ) a przy okazji na liste wpisał łopatę do odśnieżania:-D:-D...jak to będzie robił to na bank nagram sobie filmik z tym widokiem:-D

Jutro definitywnie sie przenosimy do nowego domu:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry