• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Dokładnie Ollena najpierw inne badania...kolonoskopia to ostatecznośc wg mnie...a może to jakaś nerwica, co?

Żrę tabletki od 3 dni, @ już prawie się skończyła i byla znacznie lżejsza niż te ostatnie praktycznie krwotoki:sorry:..ufff
( Stary już ręce zaciera, że będzie można wypróbować lada dzień nasz nowy kopulodrom bezstresowo:rofl2: )

reklama
Aniu Mia przystopuje z waga,Patryk 10kg wazyl dluuugo od roku chyba do 2 lat. Takze ona tez szczypior bedzie,juz jej faldki zniknely jakis czas temu i sie wydluzyla:-) Tetaz rosnie a pozniej bedzie stop.

Odrobaczalam sie po powrocie z PL,cala rodzina zreszta profilaktycznie. Nigdy nie zgrzytalam zebami.

Anka, duza jest!
Majuska, ja sie najadlam taka, tylko on jeszcze deserek wciagnal. Ja bym juz deserku nie zjadla. No, moze z lakomstwa, ale nie z glodu.
Ollena, do lekarza bo to brzmi groznie.

Ollena ok odrobaczywienie, ale są jeszcze tasiemce, owsiki, lamblie itp. I tutaj potrzebne są róznorakie specyfiki na różnorakie robactwo.... pytałam o zgrzytanie bo przy owsikach się tak dzieje a objawy są podobne do Twoich.
Wanda teraz przez 5 tygodni przybrała niewiele, wreszcie stopuje z wagą i schudła wręcz w pomiarach klatki piersiowej. Dziecko mi wraca na własciwe tory i zaczyna rosnąć wzdłuż a nie wszerz :-D
Majuśka biedactwo jesteś z tą @ :-( może pigułki przystopują krwotoki....

cześć, dziewczynki
doczołgałam się tu do Was na moment, tak tylko melduję że żyję, acz nie wiem jakim cudem. Kończymy robotę, termin się zbliża a wraz z nim zbliża się tak zwany ocipieć, wielkimi krokami.
Maksio upiorny - zęby. Dziś wieczorem wył już jak potępieniec, nic nie było w stanie go uspokoić więc dałam mu panadol w czopku na noc. Śpi już trzecią godzinę i oby tak dalej.

hej,

Aniu - miałam napisać ,ze Wandzia przeliczna jest. Taka inna , zmieniona .Super.:-)

Moja mała jeszcze nie śpi. tatuś ja wybudził bo tak głośno gadał ze swoim kolegą który jest w Afganistanie. Bujam ją właśnie noga bo już siły nie mam do niej.

We czwartek też będę wiedziała ile mierzy Julia bo idziemy do pediatry kontrolnie. Ciekawam jak nie wiem :-)

Dziewczyny np Misia, Majuska, Ania kupujecie w Rossmannie żywność ich marki np Babydream ?
Kupiłam dzisiaj deserek z owocami i twarożkiem. Cena atrakcyjna i smakowało Julce.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wtam jeszcze nocnie.
Kłaczku kciuki zaciśnięte za pozytyw
Ollena,może zacznij najpierw od testu z apteki na krew utajoną w kale FOB Test krew utajona w kale 1szt - Apteka internetowa i-Apteka.pl

Co do kolonoscopi[polecam z znieczuleniem -jak trzeba będzie robic] wahają się od 600-1000[ta górna granica to jest jak zaraz usuwają guzki ,polipy ,lub biorą wycinek].

Widzę ,że Wasze pociechy konkretnie waża -ale to świadczy ,że zdrowe i apetyt im dopisuje.
Do mojego powoli dociera ,że czas się zabrać dalej za remont,i to ,że w czerwcu będzie sam z młodymi robił zakupy wg listy,-jak wszystko się szczęsliwie potoczy.
idę robić kawę ,słabą ,ale może postawi mnie na nogi.
Zdrówka dla przeziębionych

Witajcie

nie spimy od 7 mała jak na razie nie goraczkuje po szczepieniu spala pieknie calutka noc , ciekawe jak to bedzie poprzestawieniu czasu
Zoyk ja kupuje małej kaszki sa tansze te z babydrym i malej smakuja zreszta Klaudusia lubi wszystkie kaszki

Ide jak nigdy zrobie sobie lurke z mlekiem jakos bardzo spanie mnie łamie i znalazłam super przepis na dynie na mleku z zaciereczkami to zaraz bede robiła

reklama
Heja!
Paćka spała całą noc do 6, ale ja się obudziłam o 3 i nie mogłam spać, w związku z tym jestem lekkim zombiakiem:-(

Zoyka ja kupowałam te Rossmanowskie słoiki, ale obiadki wg mnie bardzo niesmaczne, takie wodniste, deserki mogą być, jogurciki Paćka bardzo lubi, a połowę tańsze niz Nestle, kaszek nie próbowałam, natomiast picia Rosmanowskiego pijemy duzo, bo ja i tak Patrycji bardzo te soki rozwadniam, ( samej wody sie nie chce "chycić " ) , a cena bardzo dobra w porównaniu do tych innych markowych. Prawda taka, że pewnie i w jednych i w drugich słoikach praktycznie to samo, ale Gerber, czy Hipp wykłada grube miliony na reklamę więc musi to doliczać do cen słoików

Aniu mi sie juz teraz przy pierwszych tabletkach ( bo zaczynasz brać w dniu w którym @ dostajesz ) ardzo to krwawienie uspokoiło, tak więc myślę, że juz będę miała spokój.

Marzenko smacznego w takim razie, miłego gotowania!!!

Mój stary pojechal znów na jakies budowlane zakupy ( to sie chyba nigdy nie skończy ) a przy okazji na liste wpisał łopatę do odśnieżania:-D:-D...jak to będzie robił to na bank nagram sobie filmik z tym widokiem:-D

Jutro definitywnie sie przenosimy do nowego domu:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry