reklama

Ciąża po 40

Zoyka wiem to od mych lasek z pracy :-D że ceny są nieco wyższe jednak. Nie ma tylew wyprzedaży, okazji itd. ... jednak zdecyduje sie na stacjonarny sklep a nie wysyłkowy, 50 zł za przesyłkę to neico chore.

reklama
Misia ja bardziej wolała bym tak na słodko na mleku pamietam za dziecka takie cos jadłam i smak pamietam do dzisiaj znalazłam na necie ten przepis jutro skoro swit to gotuje juz mi slinka cieknie na sama mysl , ale twój tez wypróbuje

Hej znowu,
Znowu sie najadlam gownien i spedzilam cale popoludnie na wc wyjac do ksiezyca. Jakies 8 razy zaliczylam kibelek...
Orientujecie sie ile kosztuje kolonoskopia prywanie?

Dziewczyny powinnam teraz szczepic Mie jeszcze przed wyjazdem do PL? (lecimy 7 list) po tej chorobie sie waham i zupelnie sie na tym nie znam i nie wiem ile odczekac..

Azula Amelka faktycznie malutka, Mia ze 2 tyg temu wazyla 7100 i 66cm.

Psiary...dlaczego odrobaczony pies wyciera tylek o dywan? tzn jezdzi po dywanie..

Zoyka ostatnio z pełnym brzuszkiem kaszki ,a dziś tylko z tym co z nocnego cycania.Pampka zawsze przed wyjściem zmieniam ,a do lekarza mam 5 minut.Jutro będę rankiem próbowała .Próbki przyjmują od 7-8 .Zoyka są jeszcze zabawki chicco,lego nie tylko fishera choć uważam ,że oni mają fajne:tak:.Vtech też ma niezłe ale np karuzela z kołysankami po niemiecku nie bardzo mnie kręciła kupiłam fishera :-D.Ollena twój psiak ma zapchane kanaliki przyodbytowe to jest coś takiego jak nasza twarz .Jest nierozpowznawalny (brzydki) i próbuje to udrożnić.Czasem trzeba nawet weterynarza

Ostatnia edycja:
Ollena a kiedy był odrobaczywiony? Jak z rok temu to trzeba powtórzyć a poza tym może mieć gruczoły zapchane jak pisze Azula. Szczepić możesz już spokojnie 4 dni po ustąpieniu choroby.

Ceny zabawek zawsze strasznie idą w górę przed mikołajem i świętami, dlatego jak kupowac prezent to teraz póki jeszcze sklepy nie są udekorowane świątecznie :)
No i zapomniałam :-) Wanda waży 9450 także jest kawał solidnej kobiety :)))

Zoyka, na allegro to chyba tylko raz mój stary kupił Patrycji zestaw książeczek. Sporo kupiłam na dogomanii na bazarkach ( jest to forum dla psiarzy i tam laski wyprzedaja czasem cudeńka za grosze , a kasa idzie na psy w potrzebie ), kupiłam też raz zestaw zabawek od znajomej , wydałam ze 2 stówy, ale sporo tego było i fajne, do tej pory sie bawi róznościami stamtąd. Tak więc gdzie się nadarzy okazja to kupuję;-)

Ollena po co Ci ta kolonoskopia do szczęścia, okropne jest to badanie:szok:

Ollena psa trzeba odrobaczac raz na 3 miechy, jeżeli nie robi tego notorycznie to może po prostu coś tam ją zaswędzi, jakiś kawałek kupy został:sorry:...no rózne mogą byc przyczyny, często te gruczoły właśnie zapchane, ale z tym do weta ;-)

Aniu spora Wandzia:szok:

Kłaczku jestem w szoku ile Karol wrzuca:szok:....ja bym spokojnie sie taka porcją najadła:-D

Czarna kciuki za jutro trzymię &&&&&&&

Dziewczyneczki, że tak powiem brzydko...padam na ryj...od 5.40 na nogach, pakujemy, wywozimy, jeszcze dzis miałam wizyty odnośnie wynajmu mieszkania, i to wszystko w towarzystwie Paćki:sorry:

Aniu, Majuska suka odrobaczana we wrzesniu, co 3 miesiace rowne. Ostatnio ciagle sie tam majstruje przy tylku jezykiem;)
Wanda kawal babeczki!
Zaszczepie skoro tak.
Majuska od 3 miesiecy mam nawracajace bole i skurcze jelita+biegunki przy tym. Bol taki, ze wyje i ide na czworakach do wc.. Takze martwi mnie to.

reklama
Ollena hyhy a Mia nie jest lepsza skoro ponad 7 kg a młodsza o 1,5 miesiąca:-) Zrób badanie na pasożyty zanim zdecydujesz się na kolonoskopię i spytaj męża czy przypadkiem nie zgrzytasz zębami przez sen, mówię całkiem poważnie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry