reklama

Ciąża po 40

reklama
Witajcie :)

Dziewczyny jak pięknie było w górach... wszystkie kolory jesieni, szkoda że nie mogłam wejść na szczyt o własnych siłach tylko kolejką w obydwie strony, ale przy zjeździe takie widoki .... było cieplutko, kawa na szczycie smakuje jak nigdy no a Mój piwko i też mówił że niebiańsko, nic to że 7 zł :-D Instynktownie chciałam wykorzystać ten weekend do cna, bo to pewnie ostatni taki ciepły i piękny był. Wróciliśmy wieczorkiem do domu chociaż kusiło,żeby zostać. A w niedzielę na grzyby, trochę późno wyjechaliśmy, bo po obiedzie i tylko na godzinkę , 100 km od Tychów są fajne lasy no i znalazłam 2 okazałe kozaki i sporo podgrzybków :) No i padłam wieczorem ... trochę może przeholowałam, ale co tam ! Super było:tak:

A tu widzę trochę newsów :) Kłaczku dalej planowe opóźnienie? :-D Jeśli tak , to kibicuję żeby się udało.
Aniu Wandzia ząbek, super :tak:

Dorcia będzie dobrze, ja też się bałam po poronieniu, ale:tak: tym razem się uda zobaczysz.

Jutro powinna przyjść pierwsza zamówiona paka ciuszków :yes:
Zmienne nastroje. Myślę teraz,że świat jest piękny, ale ok, 5 godzin temu były czarne myśli, czy to wszystko ma sens .....:-D i tak w kółko. Deprecha jesienna, czy to wszystko ta ciąża?
Brzuch faluje coraz bardziej ;-)

Na laptopa jest chyba za mała - tzn ja widziałam takie od 2 roku ale telefonik to jest to :-)
ostatnio kupiłam kredki - smaczne są :-).
Asiu zazdroszcze Ci tych górek. Gdyby nie choroba Kuby i ma noga to brykałabym po Bieszczadach :-) a tak czekam na następna złota jesień.

Ostatnia edycja:
no są :-)
albo kupujesz jakiś szit albo markowego fiszer szajca czy inne lego i płacisz jak za zboże.
zobacz w smyku wysyłkowym - ostatnio kupiłam Kubie klocki w zabawkarskim w sumie może drożej niz na allegro ale nie miałam kosztów przesuyłki bo z przesyłką wyszło na to samo. A Kuba podaje mi klocki i chce aby budowała :-D sam też próbuje :-D

Julka potrafi godzinami trzymać w ręku pilota, myszkę lub moją starą komórkę. Ogląda, naciska, patrzy, przekłada, turla się z tym, wkłada do buzi. I do tego kocha wszystko co ma sznureczki , np etui do telefonu, moja kosmetyczkę lub centymetr :-D

reklama
My mamy laptopa od 6 miesiaca. Z VTech. Patryk do dzis potrafi sie nim bawic. Wszelakie telefony tez do dzis robia furore:)
Pchacz tez z VTech z Kubusia Puchatka,duzo opcji ma i jest tez dla starszaka bo uczy literek.

U nas noc idealna!!!!!!

Mia wciaz ciapie buzia czyli to nie od gardla:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry