aga7602
Fanka BB :)
Kłaczku-ano mogę szanownego mego pod zwierze podciagnąć i może z moją psicą nieraz konkurować
we wkurzaniu mnie, tylko moja psica zadowoli sie rzuconym chlebem i juz jest spokoj a szanowny małż nie, a pieknie by było
Azula-moja psica to golden retriever-taki golden z długimi włosami
, można się wściec bo kłaki głęboko wbijają sie w dywan ale to tak btw
Malfika-mialam gradówkę na początku ciąży-najpierw dostałam antybiotyk w kroplach, nie pomógł, potem dostałam steryd w kroplach-co ja sie nadenerwowałam że moze zaszkodzic w ciąży to moje, ale już schodzilam z bólu a i oko cudne po prostu i ten steryd plus nagrzewanie pomogły-nie bylam cieta-nie wiem czy wiesz ale najbardziej trzyma ciepło jajko-ugotuj je i owin porzadnie w czysta szmatke i przykładaj, calymi dniami tak robilam, jak zimne bylo to gotowalam od nowa
Ano znam zasady-no cóż moge obleciec jakiś ratusz-najblizszy to moja gmina a pieśń to u nas aktualnie kaczuchy z you tube są grane-wiec pewnie fajnie bym wygląda nucąc tą pioseneczke
we wkurzaniu mnie, tylko moja psica zadowoli sie rzuconym chlebem i juz jest spokoj a szanowny małż nie, a pieknie by było
Azula-moja psica to golden retriever-taki golden z długimi włosami
, można się wściec bo kłaki głęboko wbijają sie w dywan ale to tak btwMalfika-mialam gradówkę na początku ciąży-najpierw dostałam antybiotyk w kroplach, nie pomógł, potem dostałam steryd w kroplach-co ja sie nadenerwowałam że moze zaszkodzic w ciąży to moje, ale już schodzilam z bólu a i oko cudne po prostu i ten steryd plus nagrzewanie pomogły-nie bylam cieta-nie wiem czy wiesz ale najbardziej trzyma ciepło jajko-ugotuj je i owin porzadnie w czysta szmatke i przykładaj, calymi dniami tak robilam, jak zimne bylo to gotowalam od nowa
Ano znam zasady-no cóż moge obleciec jakiś ratusz-najblizszy to moja gmina a pieśń to u nas aktualnie kaczuchy z you tube są grane-wiec pewnie fajnie bym wygląda nucąc tą pioseneczke

chodziło mi o jej imię
.Kłaczku no jednak wiedziałam,że oprócz zwierza trzeba coś odśpiewać ,odtańczyć bo co Tradycja to Tradycja.A ,że Karolek ciut spadł z siatki to dlatego aby wreszcie stanąć na własnych nogach i Ty nie daj się w czekoladę wkręcić dopóki dzieć dobrze chadzał nie będzie (piszę to z powodu twej ręki)Malfi może uda Ci się wygrać z tą gradówką bez cięcia 
no niech to szlag...
nie schodzi od maści przeciw odparzeniom i dlatego stawiam na uczulenie. Ja mam wizytę za tydzień u GP w celu nabycia antykoncepcji :-)